Osimhenin poker konusunu geçemez kimse dk başı dayan knk etiket 🙏 güncel sıralama ssDegil bu tür birini gecmişte görmedim hiç
Osimhenin poker konusunu geçemez kimse dk başı dayan knk etiket 🙏 güncel sıralama ssDegil bu tür birini gecmişte görmedim hiç
Oykede dinlemez takibe devam eder 🤣Kim roll açarsa Ahmet'e ödül garanti diye açsın adam biraz nefeslenir en azından
Yapabileceklerimin sınırı yokKardeşim ben 500e Boşnak bile çekerim ama dakka saymam
Bunu bildiğimiz iui oldu kardeşimYapabileceklerimin sınırı yok
Sinan63 forumdaydı bugün hakan pek ugramıyor yada multi takılıyordurSınan ve Hakana noldu niye yok onlar
Hocam ahmetten once goll yazmissinBunu bildiğimiz iui oldu kardeşim
T9 mesajların mna koyuyorSinan63 forumdaydı bugün hakan pek ugramıyor yada multi takılıyordur
Oo seni dinlersek yarin cumaya gider el açarız abi@Erhan2121 masa tenisi al kardeşim çabuk bitsin lütfen
Dost kafaya takarsak kralı gelse yıkamazHocam ahmetten once goll yazmissin
Kardeşim senin 48 saatte rolde yaptığin bakiyeyi 15 dk da yapıyorum sinirimi zıplatma siyaha bas çabukOo seni dinlersek yarin cumaya gider el açarız abi
Bide toplanmışlar mac veriyorlar bana buna oyna diye iyice civittilarDost kafaya takarsak kralı gelse yıkamaz
Hadi kardeşim kupon nerdeBide toplanmışlar mac veriyorlar bana buna oyna diye iyice civittilar
Adamın bütün maçları tek karta kalmış birinden gümler gibiYalnız adam 9K basmış 238K kıvırmak üzere
Bence deAdamın bütün maçları tek karta kalmış birinden gümler gibi
Gelmez, gelirse tüm forum pandiklesin beniYalnız adam 9K basmış 238K kıvırmak üzere