- 24,253
- 22,823
- 113
300 de sana kendimi feda ediyorum sizler içinValla ya o 300 le neler yaptık geceden beri
300 de sana kendimi feda ediyorum sizler içinValla ya o 300 le neler yaptık geceden beri
Sonuç nerdeyiz kardeşim şu anValla ya o 300 le neler yaptık geceden beri
Gereken yapılacaktır tütsü falan ne varsa artıkLyon ins bi tane atarda 2 adimi yapıp emanet olan parayı dağıtsak
Benzer şeylerValla ya o 300 le neler yaptık geceden beri
Bu bişey değil hocam geçen makinanin rolünde tek başına 99 sayfa yazdı. Tek başına diyorum hocamAhmet'in durumu çok sıkıntı adam her dakkayi bile yazıyor
Baba işin ucunda milyon da ödül olsa yapılmaz yav. Hakan da rakip olup dakka saysa Ahmet saniye saymaya başlar diye korkuyorumBu bişey değil hocam geçen makinanin rolünde tek başına 99 sayfa yazdı. Tek başına diyorum hocam
Adam işini hakkıyla yapıyor 😅Ahmet'in durumu çok sıkıntı adam her dakkayi bile yazıyor
Milyona yaparım hocaBaba işin ucunda milyon da ödül olsa yapılmaz yav. Hakan da rakip olup dakka saysa Ahmet saniye saymaya başlar diye korkuyorum
Öldük müBu Ahmet eskilerden tanıdık birisi mi
PakeeetÖldük mü
Dakika yazınca ödül garantileniyor sanırsamAhmet'in durumu çok sıkıntı adam her dakkayi bile yazıyor
Kim roll açarsa Ahmet'e ödül garanti diye açsın adam biraz nefeslenir en azındanAdam işini hakkıyla yapıyor 😅
Degil bu tür birini gecmişte görmedim hiçBu Ahmet eskilerden tanıdık birisi mi
ÜzüldümPakeeet
Kardeşim ben 500e Boşnak bile çekerim ama dakka saymamMilyona yaparım hoca
Sınan ve Hakana noldu niye yok onlarDegil bu tür birini gecmişte görmedim hiç