- 22,435
- 23,079
- 113
JajajsjsCiddi ise veda edecem. Değilse uyuyacam az seri cevap
JajajsjsCiddi ise veda edecem. Değilse uyuyacam az seri cevap
Madem ki istiyorsun öyleyse durma gitBugün forumda son günüm herkes Allah'a emanet
FerdiNe oldu la kim kizdirdi seni
ÇağırmıştımKardeşim cevap verir misin @Mrlbra
Ne var özelKira ve cocukların servis ödendi oğlana yeni ayakkabı alındı. Akşamkı holi özel oranlara 2000 atıldı bu ayıda atlattık ege kardesım
@ferdikadıoğlu özür dile kardeşim hemen
Yine doğu blogu ulkelerinde ezdin di mi paramızı@ferdikadıoğlu özür dile kardeşim hemen
Hepsi kapandı sadece hafta sonu gs fb ts 2.5 üst var tertemiz onlarada 1 k attım 5 vwryor kaçırmadan yetişNe var özel
Oynamadan söyleyin kardeşim kapanıncs ne yapıcazHepsi kapandı sadece hafta sonu gs fb ts 2.5 üst var tertemiz onlarada 1 k attım 5 vwryor kaçırmadan yetiş
Ne var özel
Açık olanı attm bakOynamadan söyleyin kardeşim kapanıncs ne yapıcaz![]()
Yav rollu actim sonra işim cikti acele aldik mecbur ama bu ara ne alsak ayniYine doğu blogu ulkelerinde ezdin di mi paramızı
Kanka bu ara barca ile tvsanli linyit macina barcaya versek yine gelmez neyse. Gorusuruk 2 3 saateYav rollu actim sonra işim cikti acele aldik mecbur ama bu ara ne alsak ayni
Uyumuşum içim geçmişÇağırmıştım
Lütfen gitme senin gibi kardeşlere ihtiyaç varBugün forumda son günüm herkes Allah'a emanet
Bende bana 2000₺ attın sandımKira ve cocukların servis ödendi oğlana yeni ayakkabı alındı. Akşamkı holi özel oranlara 2000 atıldı bu ayıda atlattık ege kardesım
Biraz sıkıntılarvar halledip geleceğimLütfen gitme senin gibi kardeşlere ihtiyaç var