- 22,435
- 23,079
- 113
Burda roll yasak dedikçeŞu doktor denen adam sonradan gelip konuyu kendi rolüne çevirip içine ettiya bize yazıklar olsun 😅
Burda roll yasak dedikçeŞu doktor denen adam sonradan gelip konuyu kendi rolüne çevirip içine ettiya bize yazıklar olsun 😅
Simdi rahat atar dep3 oldu
Heeee salihşn çenesi bize açıldı gene beyazŞu doktor denen adam sonradan gelip konuyu kendi rolüne çevirip içine ettiya bize yazıklar olsun 😅
Yüz verdik hata sende mekan sahibi sensin zaten baya bir tasak geçti burda o gelirse bu gelirse diye hiçde gelmedi gelenide atmadı zaten 😅Burda roll yasak dedikçe
@MrlbraSaplaaaaAaaaAAAAAAA
Bize yazık olmuş zaten pito 🤣Şu doktor denen adam sonradan gelip konuyu kendi rolüne çevirip içine ettiya bize yazıklar olsun 😅
He roll için ben fark birşey sandım tmam 😂Sana 1 saat önce yaptırdık ya 😂
La ege bile gelmiş burda açıyro 😂Yüz verdik hata sende mekan sahibi sensin zaten baya bir tasak geçti burda o gelirse bu gelirse diye hiçde gelmedi gelenide atmadı zaten 😅
Kendi egosunu iyi tatmin etti
Ötekide dvsd diye biri öle pat diye buraya grilmemeli baştan depozit adı altında konu sahiplerine yatırım yapması lazım haksızmıyım 😅Heeee salihşn çenesi bize açıldı gene beyaz
Ya ona bişi demiyom gene adamın geçmişi var yapmış önceden ispatlamış kendini bunlar ne ara türedi 😅La ege bile gelmiş burda açıyro 😂
Kardeşim mesele geçmiş değil o burda açınca hep yabancılar geliyor konuda olay çkıyor sohbet edemiyoruz sjsjsYa ona bişi demiyom gene adamın geçmişi var yapmış önceden ispatlamış kendini bunlar ne ara türedi 😅
Hsyrı sakinBende burada açıyorum ortalık papaz harmanı olsun pusuwkmw
@ahmetc10 çabuk gel buraya rolling varBende burada açıyorum ortalık papaz harmanı olsun pusuwkmw
Hayir ya@ahmetc10 çabuk gel buraya rolling var