- 11,603
- 9,716
- 113
Sinyal olmezKupon gelirse 6 kişiye 500 er TL dağıtım yaparız
16:00 sonrası bu konuda mesajı olan herkes katılabilir. Liste için 1 emoji 1 bol şans yazmanız yeterli
Bol Şanslar
Ekli dosyayı görüntüle 769811
Sinyal olmezKupon gelirse 6 kişiye 500 er TL dağıtım yaparız
16:00 sonrası bu konuda mesajı olan herkes katılabilir. Liste için 1 emoji 1 bol şans yazmanız yeterli
Bol Şanslar
Üstad ben neden yokum
Yedekte beklyorumRoll yaparsınız
Senim borcu silmişÜstad ben neden yokum
Ağabey demediğin içinÜstad ben neden yokum
Vergisini ödemeden bu konuda dağıtım yapamazsın bol şansKupon gelirse 6 kişiye 500 er TL dağıtım yaparız
Bol Şanslar
Bol sansKupon gelirse 6 kişiye 500 er TL dağıtım yaparız
Bol Şanslar
Banka saana para atamamı yasaklamış laÜstad ben neden yokum
TeşekkürlerBanka saana para atamamı yasaklamış la
Bana da mı yasakBanka saana para atamamı yasaklamış la
Ben yapmasam olur mu az bı lazım da para. Başka xaman yapsamRoll yaparsınız
Hayrola başkan tanıdık var 😂Soyadı Önal olan var mı
Mesajını silmişsin bi banlandım sandım yemek boğazımda kaldı beyazTeşekkürler
Niye cevap vermesi ben sana güzelliğimi yaptım sende yaparsan bir daha cevap alırısn hep bana bana olmuyor muro başkan sen dönene kadar dönüşlerimiz kapalı 😅Ngu benim özel kankam hayroda geçen bana cevap vermedi hahahahah başka isim yokmu
Kanka 6 kişiye falan dedin de sakın konuda çekiliş yapmaya falan kalkma 6 kişi kendin seç gönder bizi yakma aman diyimKupon gelirse 6 kişiye 500 er TL dağıtım yaparız
Bol Şanslar
Bende konu kapandı sandımMesajını silmişsin bi banlandım sandım yemek boğazımda kaldı beyaz
Olacağını tahmin ediyorumBen yapmasam olur mu az bı lazım da para. Başka xaman yapsam
Bizim mrlbra imiş 🤣Hayrola başkan tanıdık var 😂
Sen rol yapman şart bekleBen yapmasam olur mu az bı lazım da para. Başka xaman yapsam
Yalvarırım olsunOlacağını tahmin ediyorum