- 31,263
- 28,843
- 113
Kesenize bereket ağabey
Kesenize bereket ağabey
Parayi duyunca hemen damliyorsun hocam sende varyaKesenize bereket ağabey
Para benden önce geldi dostParayi duyunca hemen damliyorsun hocam sende varya
15K vermediği sürece yalvarırım sakin kalBir kupon yaptım Allah çarpsın cinayettt
1k bile vermiyor ama heyecanı güzel. 2 maç biri 4.80 oran biri 1.96. 4.80nin ilk yarıdan gelip 1.96dan yatacagimizi bilmeyen yoktur15K vermediği sürece yalvarırım sakin kal
Hadi bol şansi1k bile vermiyor ama heyecanı güzel. 2 maç biri 4.80 oran biri 1.96. 4.80nin ilk yarıdan gelip 1.96dan yatacagimizi bilmeyen yoktur
murphy kanunları diye bir bok var. onun birinci kuralı1k bile vermiyor ama heyecanı güzel. 2 maç biri 4.80 oran biri 1.96. 4.80nin ilk yarıdan gelip 1.96dan yatacagimizi bilmeyen yoktur
Kardeşim 10 dk sürmüyor battık diye gelmen ama sürekli bi çekim oluyo😅Hadi battık şaşırmadık gene![]()
Gittim dedeye domaldım geldim 500 kaldı onu da gündüz domalıcam🤣Kardeşim 10 dk sürmüyor battık diye gelmen ama sürekli bi çekim oluyo😅
Super scatterGittim dedeye domaldım geldim 500 kaldı onu da gündüz domalıcam🤣
Yok kanka 1000Super scatter
Ban!Bahçıvana sormuşlar neden herkes sana çalışıyor oda demiş ki çalışsınlar sigortam yatsa yeterlidir
İçip içip sacmalıyorlar işteÇocuğun birisi parasızlık yüzünden peygamberden daha çok aç kaldım, evi bağıra çağıra inlettim şu saatte 😅