- 24,492
- 23,140
- 113
Dejavu az önce ben sana diyordum bi anda işler tersine döndü puaha@Erhan2121 iban dm kardeşim
Dejavu az önce ben sana diyordum bi anda işler tersine döndü puaha@Erhan2121 iban dm kardeşim
O kadar şeyden sonra Arjantin'de yatsaydim kahrimdan saçıma ak düşerdiİlk devre uzatmada 1 penaltı 2 gol
Hepsi vara gtti daha olur u böle bişi 😅
AğlıyorumSeni şakasız yoksaydım ben
Aman yarabbim hasbinallah inna sabirinBen istemem takıl sen
TalibimAman yarabbim hasbinallah inna sabirin
Yaşan yok ondan gidecez die düşünüyodım 😅O kadar şeyden sonra Arjantin'de yatsaydim kahrimdan saçıma ak düşerdi
40.5 dedim 40 bitti daha ne oynasak gelmez artık sıktı bu durumAman yarabbim hasbinallah inna sabirin
İbanin var ağlama40.5 dedim 40 bitti daha ne oynasak gelmez artık sıktı bu durum![]()
Yeni geldi dahaFerdi git burdan
O bana sinirli snaa degil abi@ferdikadıoğlu kardeşim ne bu sinir görende fuhuş operasyonu için seni ben ihbar ettim sanır
Seni seviyorum kardeşim Allah yolunu açık etsinO bana sinirli snaa degil abi
Az olanlan yetinmek lazim bazen dostum3,875 x1,67 🥶🥶Ekli dosyayı görüntüle 769498
Bende seni seviyorum kardeşim kızgın emoji atınca uzuluyorumSeni seviyorum kardeşim Allah yolunu açık etsin
Markettttttr😅😅3,875 x1,67 🥶🥶Ekli dosyayı görüntüle 769498
Öle kısmet durumu belli bişey diyemedim 6417 gelmişti yoksa 😅Az olanlan yetinmek lazim bazen dostum
Bende çok üzülüyorum yine es geçildim sağlık olsunBende seni seviyorum kardeşim kızgın emoji atınca uzuluyorum
Yarin pazar var kardeşim o daha onemliÖle kısmet durumu belli bişey diyemedim 6417 gelmişti yoksa 😅