- 30,831
- 17,001
- 113
Gücsüz takıma yenilseydi haklı olurfunda Ancellotti ne yapsın rakipte dişli çıktıAncelotti bunak herif öl ya ölllll
Gücsüz takıma yenilseydi haklı olurfunda Ancellotti ne yapsın rakipte dişli çıktıAncelotti bunak herif öl ya ölllll
2.5k parami yedi madrid gün yuzu gormez isallahGücsüz takıma yenilseydi haklı olurfunda Ancellotti ne yapsın rakipte dişli çıktı
Geçmiş olsun ama adamların gücü yetmedi kasıtlı bir durum yok2.5k parami yedi madrid gün yuzu gormez isallah
Kardeşim bana rolü açtır artık asabim bozuluyor bakMaritbet odeme yaparsa oda hala beklemede cekim
Bana da dm at bitsin bu çile artık 😅2.5k parami yedi madrid gün yuzu gormez isallah
La nasıl adamsın dünden beri demişim sana adama ilk deyisinde dm at diyon. Çok fena bilendim sana. Daha ne yapsan iki yakan bir araya gelmezDm iban at
1k paramız vardi oda gitti zaten 700 kaldi bende gizli zengin numarası yapıyorum kankaBana da dm at bitsin bu çile artık 😅
Dm at 300 de sana atim zaten bana kalmicak ta neyse sağlık olsunLa nasıl adamsın dünden beri demişim sana adama ilk deyisinde dm at diyon. Çok fena bilendim sana. Daha ne yapsan iki yakan bir araya gelmez
Bwrrios gönlünü al boşver artık giden gitti1k paramız vardi oda gitti zaten 700 kaldi bende gizli zengin numarası yapıyorum kanka
2 adım atıcaz burdaLa nasıl adamsın dünden beri demişim sana adama ilk deyisinde dm at diyon. Çok fena bilendim sana. Daha ne yapsan iki yakan bir araya gelmez
Sinirim bı miktar düştü gibiDm at 300 de sana atim zaten bana kalmicak ta neyse sağlık olsun
Kardesim bu cekim 15 dakika oldu hala bekliyor2 adım atıcaz burda
Diyetini ödemedigin sürece seninle konuşmuyorum2 adım atıcaz burda
👋Diyetini ödemedigin sürece seninle konuşmuyorum
Öyle olacaksa bende istemem la Medine dilencisi miyim ben beyazErhan gaddara at bana atma sana bişey kalmıyor o zaman oyna sen
Yok la atsın sana oyna sen kazanırsan iade edersin🤣Öyle olacaksa bende istemem la Medine dilencisi miyim ben beyaz
Yok ikinize atacam bana da kaliyorErhan gaddara at bana atma sana bişey kalmıyor o zaman oyna sen
Kavga çıkmasın bu makbul olanYok ikinize atacam bana da kaliyor