Kesinlikle öyleSen de kendini baya baya adam sandın ama sana kanım hiç ısınmadı ,bence yaramaz adamsın, sevilmeyen birisin, senin totonu çok kaldırdık 😆😆 Hiç bişey değilsin yani
Kesinlikle öyleSen de kendini baya baya adam sandın ama sana kanım hiç ısınmadı ,bence yaramaz adamsın, sevilmeyen birisin, senin totonu çok kaldırdık 😆😆 Hiç bişey değilsin yani
Öyle basite indirgeme bazı söylentilere göre hamurdan cesar ve büyük iskender falan yapmış derin bi adamAynen bi havalar bi havalar alt tarafı simit pogaca ustası
Makedon kral olmasın sakınÖyle basite indirgeme bazı söylentilere göre hamurdan cesar ve büyük iskender falan yapmış derin bi adam
İskender işteMakedon kral olmasın sakın
İiipnelik yapma sen deSırtımda yer kalmadı yeter
Tamam abartma sende dalganın da dozu varİiipnelik yapma sen de
OkeyTamam abartma sende dalganın da dozu var
Bu anime kim atamSen de kendini baya baya adam sandın ama sana kanım hiç ısınmadı ,bence yaramaz adamsın, sevilmeyen birisin, senin totonu çok kaldırdık 😆😆 Hiç bişey değilsin yani
Harbi beyazTamam abartma sende dalganın da dozu var
AminKonudaki dostlarım günde 5 defa son paralarıyla kupon yapiolar. Allah'ım sen herkese böyle son paralar nasip et
Ee daha daha naber (çaresizlik)Uzatmayın neyse admin müdahale eder
Eve geldim esra erol izleyerek bira içiyorum ejsjjsEe daha daha naber (çaresizlik)
Bu değirmenin suyu nerden kardeşimmmEve geldim esra erol izleyerek bira içiyorum ejsjjs