Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,998
22,419
113
Kanka valla uzattıkça ben kendimi değişik hissediyorum s.et sen kendi 15ine koştur öyle aranacak edenecek ertelenecek bi vaziyet olsa perşembe zaten salihe merte çökerim
Ben sana güzel maclar varken kimseden para almana da gerek kalmicak belkide 1 gün daha beklersin kazanırsak veririz diyorum sonuçta hepimizin durumları kotu suan hani elimden başka ne gelirki

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Ben sana güzel maclar varken kimseden para almana da gerek kalmicak belkide 1 gün daha beklersin kazanırsak veririz diyorum sonuçta hepimizin durumları kotu suan hani elimden başka ne gelirki
Maçalara gğvenreek söz vermeyin la dün Barça ve PSG yenildi hemde öne geçip

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
İşte o kadarlık adammış demek ki ne diyim
Özellikle forumda birisine verdiğin paranın kumara gideceğini biliyosun bro kazanırsa öder kazanamazsa ödeyemez yani, kazanınca gelir öder diye düşünüyorum ama çok da bu diyaloglara girdiğim birisi değil yani diyaloğunu dahi yaşamadık

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,081
17,808
113
Özellikle forumda birisine verdiğin paranın kumara gideceğini biliyosun bro kazanırsa öder kazanamazsa ödeyemez yani, kazanınca gelir öder diye düşünüyorum ama çok da bu diyaloglara girdiğim birisi değil yani diyaloğunu dahi yaşamadık
Dost biz kimseden odeyemeyecegimiz parayı ve sözü vermiyoruz. Bizde kumara atıyoruz ama alıp kacmiyoruz. Efendice terso bir durum varsa açıklıyoruz. Öyle görüp cevap vermemezlik.yapmiyoruz. bu karakter meselesi iste

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Dost biz kimseden odeyemeyecegimiz parayı ve sözü vermiyoruz. Bizde kumara atıyoruz ama alıp kacmiyoruz. Efendice terso bir durum varsa açıklıyoruz. Öyle görüp cevap vermemezlik.yapmiyoruz. bu karakter meselesi iste
Yani bende aynı şekil zaten çok fazla kişiyle öyle diyaloğum yok ama ne bileyim iyi niyetli düşünmeye çalışıyorum