- 24,020
- 22,459
- 113
Yaw ne inancı mantikli hareket edelim ben oynar ne kazansam sana atarım diyorum bu yazdıklarımı da yönetim de kayda gecsinGözünde büyütme başta inançlı olcan 😅
Yaw ne inancı mantikli hareket edelim ben oynar ne kazansam sana atarım diyorum bu yazdıklarımı da yönetim de kayda gecsinGözünde büyütme başta inançlı olcan 😅
Adam parayı aldı mesajlara cevap vermiyo 5 gündür bekliyoruz 🤣 2. Dubaicikolata vakasiAranızda mı var bi sey
Miktar neAdam parayı aldı mesajlara cevap vermiyo 5 gündür bekliyoruz 🤣 2. Dubaicikolata vakasi
Kanka sen biliyosun uzatmamıza gerek yok ben anlatamadım cunku sana 😅Yaw ne inancı mantikli hareket edelim ben oynar ne kazansam sana atarım diyorum bu yazdıklarımı da yönetim de kayda gecsin
2.5kMiktar ne
Şok geçirmek
Bende sana erkek sözü veriyorum dostum 1 gün bekle iste ara adami çok güzel maclar var bugun parayi katlar atarız sana sözüm sözKanka sen biliyosun uzatmamıza gerek yok ben anlatamadım cunku sana 😅
Bim daha ucuz onu geçirŞok geçirmek
Adam cevap verse efendice söylese neyse. Mesajlara cevap bile vermiyo Allahindan bulsun artık ne diyim. Hayır siz de bilin. Bilin ki arkadaşa inanmayinŞok geçirmek
Kanka valla uzattıkça ben kendimi değişik hissediyorum s.et sen kendi 15ine koştur öyle aranacak edenecek ertelenecek bi vaziyet olsa perşembe zaten salihe merte çökerimBende sana erkek sözü veriyorum dostum 1 gün bekle iste ara adami çok güzel maclar var bugun parayi katlar atarız sana sözüm söz
Kumara güvenerek söz vermeyin ve para konusunu çok dile getirmeyinBende sana erkek sözü veriyorum dostum 1 gün bekle iste ara adami çok güzel maclar var bugun parayi katlar atarız sana sözüm söz
Bide gelip forumda aktif oluyor utanmadanAdam cevap verse efendice söylese neyse. Mesajlara cevap bile vermiyo Allahindan bulsun artık ne diyim. Hayır siz de bilin. Bilin ki arkadaşa inanmayin
Jsjsjsjs benim ne suçum varKanka valla uzattıkça ben kendimi değişik hissediyorum s.et sen kendi 15ine koştur öyle aranacak edenecek ertelenecek bi vaziyet olsa perşembe zaten salihe merte çökerim
Belki gelir öder hemen damga vurmayalım yaBide gelip forumda aktif oluyor utanmadan
Senden daha rahat alır veririmJsjsjsjs benim ne suçum var
Adam 1gun sonra 2gun sonra diye diye oteledi ses etmedim. Şimdi cevap vermiyor. Demek istediğim olay ödemesini geçtim saygısızlık ediyor cevap vermeyipBelki gelir öder hemen damga vurmayalım ya
Retro link atana 499₺Senden daha rahat alır veririm
Kanka niye herkesle giriyorsunuz ki kendinizi yoracak miktarlarda işeAdam 1gun sonra 2gun sonra diye diye oteledi ses etmedim. Şimdi cevap vermiyor. Demek istediğim olay ödemesini geçtim saygısızlık ediyor cevap vermeyip
Mars retrosu muRetro link atana 499₺