- 18,515
- 16,838
- 113
Yok la benim bugün öğlene boyacı ödemem var bir de söz verdik 15K atarız diye gece ezdik parayıOnun yarın dediği 56 saat aw sen aradaki 5-6 tireyi kaldır 56 yap puhahah
Yok la benim bugün öğlene boyacı ödemem var bir de söz verdik 15K atarız diye gece ezdik parayıOnun yarın dediği 56 saat aw sen aradaki 5-6 tireyi kaldır 56 yap puhahah
Atam suphen olmasin ama benimde borcum var bugun ben yaparsam atarim benimde 3 güne 15k ödemem var hersey karşılıklı bu hayatta2yi 10 yapıp 10 atcan mı 😂
Olm o zaman yap uyuma 😅Atam suphen olmasin ama benimde borcum var bugun ben yaparsam atarim benimde 3 güne 15k ödemem var hersey karşılıklı bu hayatta
Siz ayvayı yemişsinizYok la benim bugün öğlene boyacı ödemem var bir de söz verdik 15K atarız diye gece ezdik parayı
Beni bir daha böyle eleştirirsen tüm kirli donlarını dökerim bak 😅 bizden farklı gibi davranma 😅Siz ayvayı yemişsiniz
Mac yokki şl ve nba yapariz atarız burayaOlm o zaman yap uyuma 😅
Daha sen ban yediğin için ceza kesilevekmdkdkdjdjjsksTek dostumuz günlük elmas mesajı
Benimkilerin sözü var olum 😂 günü gelince üzülürüm 😂Beni bir daha böyle eleştirirsen tüm kirli donlarını dökerim bak 😅 bizden farklı gibi davranma 😅
GünaydınGünaydın beyler
Bizim gün geldi ben adama 5-6 saate ödeme var diyom adam bana yarın gece nba yaparız diyor sövecem olmayacak 😅Benimkilerin sözü var olum 😂 günü gelince üzülürüm 😂
Ajjssjsjsjsıs erhaaaaannnnnnnBizim gün geldi ben adama 5-6 saate ödeme var diyom adam bana yarın gece nba yaparız diyor sövecem olmayacak 😅
Tm da 15k yi simdi nasil yaparız olmaz ki o paraBizim gün geldi ben adama 5-6 saate ödeme var diyom adam bana yarın gece nba yaparız diyor sövecem olmayacak 😅
Sende @tekalali6767 gibi söz ver sonra ölü taklidi yap dostYok la benim bugün öğlene boyacı ödemem var bir de söz verdik 15K atarız diye gece ezdik parayı
Gözünde büyütme başta inançlı olcan 😅Tm da 15k yi simdi nasil yaparız olmaz ki o para
Egenin 31 saniyesini alırTm da 15k yi simdi nasil yaparız olmaz ki o para
Aranızda mı var bi seySende @tekalali6767 gibi söz ver sonra ölü taklidi yap dost
Günaydın dostumGünaydın beyler