- 24,091
- 22,542
- 113
Benden yana yemez orası kesinFerdi bugünde ban yerse harbi harbi bizim adanalı kıyıcı çocukları sizin otele salarım
Benden yana yemez orası kesinFerdi bugünde ban yerse harbi harbi bizim adanalı kıyıcı çocukları sizin otele salarım
Cok zorladi beni de yapacak birsey yokBurdan açık açık bildirdin sahılır zaten snsjs
Simdi silerimBurdan açık açık bildirdin sahılır zaten snsjs
Olum geçen kendi şeyine ban yedi 7-8 kişiyi etiketleyip 1K istemek ne la dm atmaya üşenmiş 😅Ferdi bugünde ban yerse harbi harbi bizim adanalı kıyıcı çocukları sizin otele salarım
Sakin ol sen25 dk önce doedadaydım simdi instagramdan video izleyip ağladım la bu psikoloji ile yaz gelmezse kafaya sıkacaz
İlk önce sen verirsen iyi olacak bonus alcaz seni beklşyoz senin 1K kolay 😅Bugun bu konudan herkesten 1k alip vurgun yapmamız lazim
Hep beraber toplucaz herkes 1k ama ben oynucam aranızda en aklı selim ben hareket ediyorumİlk önce sen verirsen iyi olacak bonus alcaz seni beklşyoz senin 1K kolay 😅
Ben bu konudayımHep beraber toplucaz herkes 1k ama ben oynucam aranızda en aklı selim ben hareket ediyorum
NBA diyor hala ahshhsAksam sl gece nba bitiririz bu isi
Pardon özür dilerimBen bu konudayım
Rol de nba de 3te 3 yaptim ya deminNBA diyor hala ahshhs
Yarın gece 2 katını alır NBA sağmayacağı ineye ot vermezRol de nba de 3te 3 yaptim ya demin
Hahahaha dağıtım bitti bileBu çocuğun dm atacağı yok Ferdi gibi olcam simdi