- 24,044
- 22,492
- 113
Ins valla zaten 15k para bulmak için en az 50k kaybettim parça parçaO farklı bi para geçecek işte birisine de 20K verecem forumdan, kaybetsem bile senin 15 kayıp bonusundan düşük olur 😅
Ins valla zaten 15k para bulmak için en az 50k kaybettim parça parçaO farklı bi para geçecek işte birisine de 20K verecem forumdan, kaybetsem bile senin 15 kayıp bonusundan düşük olur 😅
Olum bari net borcunu yaz benim bildiğim forumda en az 4K borcun var 😅Hadi kredi kartı aynen
Kime vericen ya salihtir ya da gaddar 10 da bana yaz ay başı veririzO farklı bi para geçecek işte birisine de 20K verecem forumdan, kaybetsem bile senin 15 kayıp bonusundan düşük olur 😅
Uykun gelmedi mi kardeşim seninHadi kredi kartı aynen
Bende o yüzden parça parça istemiyorum, el birliği ile benim yarını atlatcaz sonra barrios sonra sıra sana geliyor barrios çok zor yavIns valla zaten 15k para bulmak için en az 50k kaybettim parça parça
Onları öderiz banka daha önemli puahahahahaOlum bari net borcunu yaz benim bildiğim forumda en az 4K borcun var 😅
80k harbiden çok zor vallaBende o yüzden parça parça istemiyorum, el birliği ile benim yarını atlatcaz sonra barrios sonra sıra sana geliyor barrios çok zor yav
Senin ne kadara ihtiyacın var pekiBende o yüzden parça parça istemiyorum, el birliği ile benim yarını atlatcaz sonra barrios sonra sıra sana geliyor barrios çok zor yav
Gaddara söz verdim valla Salih istemedi aksine paraya dokunmadan pedere gönder dediKime vericen ya salihtir ya da gaddar 10 da bana yaz ay başı veririz![]()
10-15 ama yarına yani öğlen 2-3 gibi geçmiş olmam gerekiyor, bir de tabi benim salaklık pedere dedik yarın kapora gelecek atarız diyeSenin ne kadara ihtiyacın var peki
Akıllı adamın hali bi başkaGaddara söz verdim valla Salih istemedi aksine paraya dokunmadan pedere gönder dedi
Valla yarını bi atlatsak sonra önümüz yaz şu ak yazı bi gelse de günlük 150-200k vurmaya başlasak yazın gece moetleri patlatıyoruz koca kış roll takip ettik beyazAkıllı adamın hali bi başka
Lütfen sakin olBu nedir abi bi konu actik 50 defa etiket atıyorlar cildiracam şimdi yemin ederim
Ee kimsede yokmu o para mrhba ta olabilir10-15 ama yarına yani öğlen 2-3 gibi geçmiş olmam gerekiyor, bir de tabi benim salaklık pedere dedik yarın kapora gelecek atarız diye
Kupon geliyo ondan 😅Bu nedir abi bi konu actik 50 defa etiket atıyorlar cildiracam şimdi yemin ederim
Yok onun perşembe de kendi ödemeleri varEe kimsede yokmu o para mrhba ta olabilir
Dayan etıket dayanBu nedir abi bi konu actik 50 defa etiket atıyorlar cildiracam şimdi yemin ederim
Yaw sanki ne kazanıyoruz ben borcun derdindeyim onlarda varyaKupon geliyo ondan 😅
Barios ta bitirdi kendini toplu olmaz o zmanYok onun perşembe de kendi ödemeleri var