- 23,368
- 21,828
- 113
Atam hakan yine gol yazdı ben bakıyorum maçlarda tik yok@egehandro geldi seninki
Atam hakan yine gol yazdı ben bakıyorum maçlarda tik yok@egehandro geldi seninki
Ne kadar zaman lazımİşte sorun zman yok
2 günNe kadar zaman lazım
Valla zamn yok aslında ben yarın maks 2-3 ileri atmaya çalışacam. Aksi durumda pedere sıçrayacak ki bu en son bile istemeyecegim şey. Adam daha önce yaptı yapacağını defalarca. Daha onun mental de kaldirmazNe kadar zaman lazım
Ne bu banka mı taksitli mi direk 80 mi vermek lazımValla zamn yok aslında ben yarın maks 2-3 ileri atmaya çalışacam. Aksi durumda pedere sıçrayacak ki bu en son bile istemeyecegim şey. Adam daha önce yaptı yapacağını defalarca. Daha onun mental de kaldirmaz
Yok be banka olsa umrumda olmaz. Maaş 4/1 alır en fazla başka ne yapacak. Şahıs bu . Görünürde hepsini vermem gerej ama sıfır elde sıfır olduğu için ne kadar verirsem bekler diye düşünmüyor açıkçasıNe bu banka mı taksitli mi direk 80 mi vermek lazım
Bu sefer anne de kalpten gider bu o kaldı.Ne bu banka mı taksitli mi direk 80 mi vermek lazım
Ulan o kadar ters bi zaman ki var yaYok be banka olsa umrumda olmaz. Maaş 4/1 alır en fazla başka ne yapacak. Şahıs bu . Görünürde hepsini vermem gerej ama sıfır elde sıfır olduğu için ne kadar verirsem bekler diye düşünmüyor açıkçası
İşin tuhaf yanı pederi kaybedeli 20 gün oluyor, bazen unutuyorum hayatta olmadığını hala kulağına gider diye korkuyorum ne boktan hayat beyazUlan o kadar ters bi zaman ki var ya
Sivas'ın yollarınaTekden yatmaktan bıktık artık vallaha
CansınSivas'ın yollarına
Çıkayım dağlarına
Geçmiş olsun
Kasan kaldıysa NBA yapCansın
Kasa var bakacamKasan kaldıysa NBA yap
Bol şanslar dostumKasa var bakacam
Teşekkürler kral saolBol şanslar dostum
Olum pederi kaybetmedik miValla zamn yok aslında ben yarın maks 2-3 ileri atmaya çalışacam. Aksi durumda pedere sıçrayacak ki bu en son bile istemeyecegim şey. Adam daha önce yaptı yapacağını defalarca. Daha onun mental de kaldirmaz
O kadar sıkıntıya girmiş ki unutmuş Allah yardımcı olsunOlum pederi gömmedik mi
Yeni gördüm la okuya okuya iniyordum kbİşin tuhaf yanı pederi kaybedeli 20 gün oluyor, bazen unutuyorum hayatta olmadığını hala kulağına gider diye korkuyorum ne boktan hayat beyaz