- 22,435
- 23,079
- 113
12x ile 250x yakın doğru 😂La zaten superscatter oyun en düşük x 12
12x ile 250x yakın doğru 😂La zaten superscatter oyun en düşük x 12
Seyit can dostumtur yedirmem 😌Seyit yaptı iyi görmüşsün
Darphaneyi de açamadın elaleme rezil ettin bizi gelip burda dalga geçtilerBunları atıp yakalamamış olsaydi bile sen burda olmazdın. Hastaneye ziyarete geliyorduk sana
Bunları atıp yakalamamış olsaydi bile sen burda olmazdın. Hastaneye ziyarete geliyorduk sana
Alsaydım zaten ikinize selam vermixektim12x ile 250x yakın doğru 😂
Kelleni o verdi amaSeyit can dostumtur yedirmem 😌
Keşke alsaydın o zaman ya 😂Alsaydım zaten ikinize selam vermixektim
Oh iyi adımız geçmediAlsaydım zaten ikinize selam vermixektim
Kardeşim yerimizi deşifre etmişler baskin yedik gece yarısı. Olan parayida verdik ki saldilarDarphaneyi de açamadın elaleme rezil ettin bizi gelip burda dalga geçtiler
Cani sağolsun dost uğruna feda da oluruz 😌Kelleni o verdi ama
Kazananların bize selam vermemesine alışığız kardeşim zaten bkz Seyit bkz metin 😂Alsaydım zaten ikinize selam vermixektim
Doğru tercih olurdu kardeşim benimAlsaydım zaten ikinize selam vermixektim
Kardeşim sen kod yaz biraz en iyisi sjsjsjCani sağolsun dost uğruna feda da oluruz 😌
Metin yazınca konu otomatik raporlanıp kapanıyoKazananların bize selam vermemesine alışığız kardeşim zaten bkz Seyit bkz metin 😂
HainsinKazananların bize selam vermemesine alışığız kardeşim zaten bkz Seyit bkz metin 😂
Buna sâdece görünen kısmıHainsin
Öyle yapıyorum zaten yaw kumar mumar elimi çektim kafa dinliyorum, arada makarasina giriom ole bi size bakip cikiyomKardeşim sen kod yaz biraz en iyisi sjsjsj
Yav kalın yazmaDüşmana ne hacet dostlarım sagolsunlar
Öyle öylee burası çok tehlikeli 🤣Yazıklar olsun yoklugumuzda kellemize talip olmuslar 🤣