Kazanan gelmez ki beyaz konusuna hep lose hep loseValla 500₺ aldım casiboma attım 400₺ super scatter aldım max win kaçtı 850₺ ödedi onu da u19 maçında kaybettik tek golden
Kazanan gelmez ki beyaz konusuna hep lose hep loseValla 500₺ aldım casiboma attım 400₺ super scatter aldım max win kaçtı 850₺ ödedi onu da u19 maçında kaybettik tek golden
Bak o olur onu yerizTemmuzun ilk perşembesi
Max win kaçtığını nasıl anladın mesela 850₺ ödeyen oyundanValla 500₺ aldım casiboma attım 400₺ super scatter aldım max win kaçtı 850₺ ödedi onu da u19 maçında kaybettik tek golden
Yaptık zibilyon kere kardeşim illa konuları mı atayımBorç ayrı dağıtım ayrı
Ferdi 200e bile denerdi kapıyı gereksiz yere 500den açtınPuajajajahhaa çok merak ediyorum deneyene 500₺
Kaç TL kopardıBenden normalde yıllardır kimse öyle para koparamadı nasıl kandım sana acaba![]()
Bu konuda yapılacak artıkYaptık zibilyon kere kardeşim illa konuları mı atayım![]()
Tahmin edemezsinKaç TL kopardı
Üstad ban yersek ödeme nasıl olacakPuajajajahhaa çok merak ediyorum deneyene 500₺
28kKaç TL kopardı
Bu konuya geldiğimden beri kazandığım yokBu konuda yapılacak artık
500-250-100x falan atıp tutamadıMax win kaçtığını nasıl anladın mesela 850₺ ödeyen oyundan
Ferdi mobil bankaya ferdi ve para at desem otomatik sana atıyor artık ne diyon 😂Üstad ban yersek ödeme nasıl olacak
Ohh yarasın
JHsjsjsjsjsjsjsj inandık500-250-100x falan atıp tutamadı
Ferdinin hakkını yemem ya doğum gününde adam 500 sallamıştı bana 🤣Ferdi mobil bankaya ferdi ve para at desem otomatik sana atıyor artık ne diyon 😂
La zaten superscatter oyun en düşük x 12JHsjsjsjsjsjsjsj inandık
Seyit yaptı iyi görmüşsünYazıklar olsun yoklugumuzda kellemize talip olmuslar 🤣
Bunları atıp yakalamamış olsaydi bile sen burda olmazdın. Hastaneye ziyarete geliyorduk sana500-250-100x falan atıp tutamadı