Çok uğurlu geliyor yavuşak site bilete çöktü 1 hafta da 4 katı çektim ordan en sonunda şutladılarOlum senin biletine çöken siteye niye hala para yatırıyorsun
Çok uğurlu geliyor yavuşak site bilete çöktü 1 hafta da 4 katı çektim ordan en sonunda şutladılarOlum senin biletine çöken siteye niye hala para yatırıyorsun
1 haftada 40k çektin selam bile vermedin vayy beÇok uğurlu geliyor yavuşak site bilete çöktü 1 hafta da 4 katı çektim ordan en sonunda şutladılar![]()
Abidik gubidik adamlara atınca öyle oluyo kankaLa yok 1000 kişiye northe ile de naruto ile de dağıttık bir kişiden hayır görmedik herkes kolpa ama forumun kanunu bu ya serengeti fkwjfj
Banada 3-4 kez attı hemde rol falan takip etmeden bu konuda direk etiket attı. Ne yani ben abudik mi yimAbidik gubidik adamlara atınca öyle oluyo kanka![]()
Seni kurşuna dizerimAbidik gubidik adamlara atınca öyle oluyo kanka![]()
Hasbinallah inna sabirinBanada 3-4 kez attı hemde rol falan takip etmeden bu konuda direk etiket attı. Ne yani ben abudik mi yim
Herkes abidik gubidik bakma sen 😂Abidik gubidik adamlara atınca öyle oluyo kanka![]()
Regl mi oldun ne bu alınganlıkSeni kurşuna dizerim
Başı çeken bu @MrlbraHerkes abidik gubidik bakma sen 😂
Hatim indirsen yine kurşunu yiyeceksinHasbinallah inna sabirin
Benden iyisibni nah bulursunBaşı çeken bu @Mrlbra
Son 1 günBenden iyisibni nah bulursun
Çok kaybettim keşke onun yerine regl olsaydımRegl mi oldun ne bu alınganlık
Zatwn Perşembe 11 de seni yoksaycamSon 1 gün
Silahini asmadin mi sen duvara.gaddarSeni kurşuna dizerim
Üzdü bu cümle beniÇok kaybettim keşke onun yerine regl olsaydım
Tanıyamadım o arkadaşıBaşı çeken bu @Mrlbra
8k mı at sonra engelliyon mu pc yi mi kırıyon naparsan yap🤣Zatwn Perşembe 11 de seni yoksaycam
İndirdimSilahini asmadin mi sen duvara.gaddar