Kim attıNe gol beee
Kim attıNe gol beee
VıllaKim attı
Çıkar kuponu şimdiVillq maçı kazanur demiştim dinleyen kazandı
Kupon meriçinÇıkar kuponu şimdi
Dinledik ama para yok diye oynayamadık dolayısıyla dinleyen kazanamadıVillq maçı kazanur demiştim dinleyen kazandı
Senin kazanmanın tek bir formülü var ama ücretli söylerimDinledik ama para yok diye oynayamadık dolayısıyla dinleyen kazanamadı
Ücret deme olm şekerim yükseliyoSenin kazanmanın tek bir formülü var ama ücretli söylerim
İyi gecelerİyi geceler dostlar
İsmini naruta Yao yine o isimle çok kişiye para atmışsındır dönen olur ı isimle telefon aldın uğurlu isimÜcret deme olm şekerim yükseliyo
İyi gecelerİyi geceler dostlar
La yok 1000 kişiye northe ile de naruto ile de dağıttık bir kişiden hayır görmedik herkes kolpa ama forumun kanunu bu ya serengeti fkwjfjİsmini naruta Yao yine o isimle çok kişiye para atmışsındır dönen olur ı isimle telefon aldın uğurlu isim
Harbiden öyle ama çabuk unuturlar ama yarın kazan akraba çikarlarLa yok 1000 kişiye northe ile de naruto ile de dağıttık bir kişiden hayır görmedik herkes kolpa ama forumun kanunu bu ya serengeti fkwjfj
Konudaki tüm bereketi bu adam kaçırıyor bi negatif var bundaSabahın şerri gecenin hayrinda iyidir. Sabahı bekleyelim o yüzden
Sadece bekliyoruzSabahın şerri gecenin hayrindan iyidir. Sabahı bekleyelim o yüzden
Northe sallanır yııkılmaz skwjdkeHarbiden öyle ama çabuk unuturlar ama yarın kazan akraba çikarlar
Ne alaka kardeşim şimdi, görende ben yokken konuda ki herkes vurgun yapıyorduKonudaki tüm bereketi bu adam kaçırıyor bi negatif var bunda