- 22,450
- 23,112
- 113
Birbirinize cevap vermeyin boşver o vermeyecek ben onla konuştum o sondu bittiReis bel altı laf sokuyor sonra size bildiriyor burada konunun içinde bile yok 1 değil 2 değil
Birbirinize cevap vermeyin boşver o vermeyecek ben onla konuştum o sondu bittiReis bel altı laf sokuyor sonra size bildiriyor burada konunun içinde bile yok 1 değil 2 değil
Ferdi nerde daimonnn ozledikkkArada hava değişimi güzel oluyor ama esneklik yapıyoruz reis 🧐
Tşkler sayın modum sız olmasanız hakkımızı savunacak kımse yok 💜❤Arada hava değişimi güzel oluyor ama esneklik yapıyoruz reis 🧐
Bi şey demezse zaten biz adını ağzımıza almıyoruz sorun yokBirbirinize cevap vermeyin boşver o vermeyecek ben onla konuştum o sondu bitti
Hoşgeldin şizofren kardeşimRetrobet bonusunu değerlendirin 1e1 min 10k max 50k cekim
Özlemek güzel reis 😇Ferdi nerde daimonnn ozledikkk
Tm at alalım puhahaRetrobet bonusunu değerlendirin 1e1 min 10k max 50k cekim
Ferdimin suçu neydi 3 gün sivri yazdın adama çifte standarta hayır 😁Arada hava değişimi güzel oluyor ama esneklik yapıyoruz reis 🧐
Nazım Hikmet ruhlu birisi nasıl böyle korku salıyor üyelere hayret ediyorum 😂Özlemek güzel reis 😇
Ferdimin suçu neydi 3 gün sivri yazdın adama çifte standarta hayır 😁
Shellac banladi dostum daimon değilFerdimin suçu neydi 3 gün sivri yazdın adama çifte standarta hayır 😁
Ben birini banlasın burdan anlamında demedim he yanls anlasolmasın kaldırsınlar banıda 160 lıramı alim diye dedım 😁🤣🤣🤣Shellac banladi dostum daimon değil
Para muhabbeti yasakBen birini banlasın burdan anlamında demedim he yanls anlasolmasın kaldırsınlar banıda 160 lıramı alim diye dedım 😁🤣🤣🤣
Bırazdan yanına gıdersın az kaldı benceBen birini banlasın burdan anlamında demedim he yanls anlasolmasın kaldırsınlar banıda 160 lıramı alim diye dedım 😁🤣🤣🤣
Bende bi an gerçekten ferdiyi seviyorsun diye zannetmiştim yıkıldım resmen atamdan baska ferdiyi seven yokmuş meğerseBen birini banlasın burdan anlamında demedim he yanls anlasolmasın kaldırsınlar banıda 160 lıramı alim diye dedım 😁🤣🤣🤣
Gitmem gitmemBırazdan yanına gıdersın az kaldı bence
Yok valla makara yapıyorum 500 lıram olsun yarısını verırım sevuorum adamı valla bıllaBende bi an gerçekten ferdiyi seviyorsun diye zannetmiştim yıkıldım resmen atamdan baska ferdiyi seven yokmuş meğerse
Para muhabbeti yapma reis surekli rakam telaffuz ediyorsun yanacaksın haberin yokYok valla makara yapıyorum 500 lıram olsun yarısını verırım sevuorum adamı valla bılla
Farkında degılım bende kötü nıyet yok az cok modlar anlyor aet nyet olmadıgınıPara muhabbeti yapma reis surekli rakam telaffuz ediyorsun yanacaksın haberin yok