Ben senin şizofren olduğunu düşünüyorum dünden beri250 bin tl
Tebriksİlk defa grand görmüş oldum
Valla grand dustu la bise ödemedi ama olsunBen senin şizofren olduğunu düşünüyorum dünden beri
Kanka grand vermese bile o çanda en az 500-1k bırakıyorValla grand dustu la bise ödemedi ama olsun
Tek grand ödeme yapmaz ayrıca 75₺ altına jacpot ödemesi yokValla grand dustu la bise ödemedi ama olsun
Ben senin şizofren olduğunu düşünüyorum dünden beri
He o zaman bise alamazmisimTek grand ödeme yapmaz ayrıca 75₺ altına jacpot ödemesi yok
Girmedi ki iste farmda atti 5 canda giriyor oyunaKanka grand vermese bile o çanda en az 500-1k bırakıyor![]()
He bende girip grand çan verdi sandımGirmedi ki iste farmda atti 5 canda giriyor oyuna
Öyle olsa 250k da 75tl bet altına verilmioms @Mrlbra dediğine göreHe bende girip grand çan verdi sandım
Ya hayır 3 grand yakalamasa bile en son çan toplarken granda da miktar veriyorÖyle olsa 250k da 75tl bet altına verilmioms @Mrlbra dediğine göre
Öyle bizzat yaşadım dünnÖyle olsa 250k da 75tl bet altına verilmioms @Mrlbra dediğine göre
Bide 3 tane mi yakalaması lazım 1 tane neyine yetmiyorYa hayır 3 grand yakalamasa bile en son çan toplarken granda da miktar veriyor
Vay beÖyle bizzat yaşadım dünn
O bell link oyunlarındsYa hayır 3 grand yakalamasa bile en son çan toplarken granda da miktar veriyor
Bell linkten bahsediyoz zatenO bell link oyunlarınds