30 tl 30 k yaptığım günler ah lanYaparsın yaparsın
30 tl 30 k yaptığım günler ah lanYaparsın yaparsın
Sonra 30kyı 0₺ yaptığın günler ah ah30 tl 30 k yaptığım günler ah lan![]()
kazandımızı tutsak bu halde hangımız olurdukSonra 30kyı 0₺ yaptığın günler ah ah
Bende ss aynısı vardı dün reload yazıp 5-4+3 diye sayıyor ben crhome sildim başka uygulama yükledim opere vs tarzında ve bütün geçmişi çerezleri temizledim sorun düzeldi ağ sıfırlamayıda dene VPN aç kapaKonu dısı internet paketı dayanmıyor evde internet var 5 gündür ugrasıyotum betco gırmıyor ev ınternetı modem arayüz aıle paketı devre dısı bıraktım olmadı DNS ayarları devre dışı bıraktım olmadı ayarlarlardan bulanıklastırdaydı onu devre dısı bıraktım olmadı 5 gündür betco ya gırerken ev ınternetonden rakam sayıyor sadece mobıl verıden gırıyor betcolara dıgıtaın everymatrıx sıkıntı yok neden bılen varmı valla dua ederım gönülden ne yaptıysam olmuyor betco ya gırmıyor ınternet Türk net yardımcı olun lütfen hayırlı sabahlar
VPN acmıyor deli oldum dıgıtaın everymatrıx sıkıntı yok mozılla yükleyip denedım yıne olmadı ama chrome sılmemıstım öyle denım tşk ederim sağol varolBende ss aynısı vardı dün reload yazıp 5-4+3 diye sayıyor ben crhome sildim başka uygulama yükledim opere vs tarzında ve bütün geçmişi çerezleri temizledim sorun düzeldi ağ sıfırlamayıda dene VPN aç kapa
😃👍Kardeşim ne bu ses sabah sabah sesinize uyandık az saygı ya
Sen yüreğirde silah sesine uyanmıssındırKardeşim ne bu ses sabah sabah sesinize uyandık az saygı ya
15 nisan
Sorunu bana anlatma biliyorum sorunu bebde yaşadım dün ve dediklerimi deneyerek çözdümVPN acmıyor deli oldum dıgıtaın everymatrıx sıkıntı yok mozılla yükleyip denedım yıne olmadı ama chrome sılmemıstım öyle denım tşk ederim sağol varol
Bugün son buluyor dost 👍😊15 nisan
Puahahahah hep aynı şeyi diyon beni üzüyonBugün son buluyor dost 👍😊
Kendimide üzüyom🙄Puahahahah hep aynı şeyi diyon beni üzüyon
Kendi yak beni üzmeKendimide üzüyom🙄
GunaydiinGünaydın Dostlar