- 24,144
- 22,665
- 113
Sende en sevdiğim ozellik kupon yaparsin kupon los olunca paylaşırsın geneliklenSinyal bizim işimiz tabi muhabbetimizin olduklarıyla bi kaç dog raporlamasın hemen![]()
Sende en sevdiğim ozellik kupon yaparsin kupon los olunca paylaşırsın geneliklenSinyal bizim işimiz tabi muhabbetimizin olduklarıyla bi kaç dog raporlamasın hemen![]()
Gittik eyvah bu gece ferdi geliyor galiba alır senin ifadeni bekle senBildirdim bb
Sana özelden dm atcamson 1.45 saat ferdi tahliye🤣
Kanka bi istediğimiz seviyede kazanamadık ki eskisi gibi sorun orda en baba 1-2 görüyoruz sonra pertSende en sevdiğim ozellik kupon yaparsin kupon los olunca paylaşırsın geneliklen
AtilmiyoSana özelden dm atcam
At bakalımSana özelden dm atcam
Özelden yazsana banaKanka bi istediğimiz seviyede kazanamadık ki eskisi gibi sorun orda en baba 1-2 görüyoruz sonra pert
AçtımAtilmiyo
Atlmio kapamissinAt bakalım
Seni bu forumda gördüğümden beri iflas bayragi cektim dostSana özelden dm atcam
Açık şu anAtlmio kapamissin
Tmm yzdmAçık şu an
Sana da yazıyorum ozamanSeni bu forumda gördüğümden beri iflas bayragi cektim dost
Harbi tahtan eksikmiş la kusurat istiyor bide piahhaSana da yazıyorum ozaman
Gene aldın gidiyon valla dört ayak üstündesin 2 gündür 😅Seni bu forumda gördüğümden beri iflas bayragi cektim dost
Kardeşim düzgün oyna paramızıHay zıçayım cyberına ya 2 dk bomboş
Daha birsey alamadık dost adam bizden istedi vallaGene aldın gidiyon valla dört ayak üstündesin 2 gündür 😅
Hangisi lazım şuan getirymHasbinallah inna sabirin biri geldi diğeri 2 dk boş bu sefer