- 8,447
- 10,675
- 113
Bakiye 3.57 tl diyoz anlamıyon mu torpil alınmıyoYanlış anlamayın ama bi mermi 13,17₺ haberiniz olsun yaniiiiiiiiii haniiiii
Bakiye 3.57 tl diyoz anlamıyon mu torpil alınmıyoYanlış anlamayın ama bi mermi 13,17₺ haberiniz olsun yaniiiiiiiiii haniiiii
Benim bakiye 8.66₺ koymusumBakiye 3.57 tl diyoz anlamıyon mu torpil alınmıyo
İyice deli gibi yaptık kendimiziBenim bakiye 8.66₺ koymusum
Çok ilginç beraber pavyona gittiler gibiNerde bu adamlar aktiflerdi paso 🤣
17 sindeki davetiyelerini iptal ettimÇok ilginç beraber pavyona gittiler gibi
Uyumuslardır ya17 sindeki davetiyelerini iptal ettim
işin gırgırı bakma yatsınlar direniyom 5k yapabilirsem noraya dalıcamUyumuslardır ya
Acil al bitikizişin gırgırı bakma yatsınlar direniyom 5k yapabilirsem noraya dalıcam
Sende benden farksız değilsin he dostAcil al bitikiz
Kanka bizde ertesi güne para bırakmak diye bi şey yok ki 😅 ben bu konunun içinde sinyaldeyim her daim, sen koku alıyon 😅Sende benden farksız değilsin he dost
Sinyal bizim işimiz tabi muhabbetimizin olduklarıyla bi kaç dog raporlamasın hemenKanka bizde ertesi güne para bırakmak diye bi şey yok ki 😅 ben bu konunun içinde sinyaldeyim her daim, sen konu alıyon 😅
Para lazım pardon nakit lazim ferdi gibi ucmayalim sonra dostKanka bizde ertesi güne para bırakmak diye bi şey yok ki 😅 ben bu konunun içinde sinyaldeyim her daim, sen koku alıyon 😅
Bu konunun dışına pek çıkmıyoz nadiren 😅Sinyal bizim işimiz tabi muhabbetimizin olduklarıyla bi kaç dog raporlamasın hemen![]()
Bildirdim bbPara lazım pardon nakit lazim ferdi gibi ucmayalim sonra dost
Evimiz gibiBu konunun dışına pek çıkmıyoz nadiren 😅