Biftek bilmeyiz tavuk ciğer en ucuzu onu biliyomBiftek kaç para bilmiyorum kardeşim ona fbağlı @Barrios
Biftek bilmeyiz tavuk ciğer en ucuzu onu biliyomBiftek kaç para bilmiyorum kardeşim ona fbağlı @Barrios
Öyle deme çok güzel bence tadı beyazBiftek bilmeyiz tavuk ciğer en ucuzu onu biliyom
Üstüne pasta kreması üfff sonra fırına vericen kürekleÖyle deme çok güzel bence tadı beyaz
Kürek deme anısı varÜstüne pasta kreması üfff sonra fırına vericen kürekle
Anısını bilmeyen ya kürekle ilişkiye girmiştirKürek deme anısı var
Valla burda 280 dirhemBiftek kaç para bilmiyorum kardeşim ona fbağlı @Barrios
Tamam ağamValla burda 280 dirhem
Cokmu 280 dirhemTamam ağam
Bloke.?Valla burda 280 dirhem
3k ediyor çokCokmu 280 dirhem
8 maçı aynı anda takip edip dakikalık skor yazmış korkunç bir olay, başlı başına incelenmesi üzerine tez yazılması gereken bir olayAzim-istikrar-çalışkanlık.
100 dirhem e anlaşalımValla burda 280 dirhem
Evde tavuk sote yiyorum şu an bifrtegi senin kumarhane açılışında elinle sunum yap banaBloke.?
Barrios alışmış şekerli su içmeye biftek dokunmasın sonra 3k ile belki bugün 100k kazaniriz puahah3k ediyor çok
En para aktif mi 😂Evde tavuk sote yiyorum şu an bifrtegi senin kumarhane açılışında elinle sunum yap bana
Ondan korktum bende o yüzden vazgeçtimBarrios alışmış şekerli su içmeye biftek dokunmasın sonra 3k ile belki bugün 100k kazaniriz puahah
Aktif ama 211 dirheme el koymuşlar. Şimdilik gerek kalmadı amaEn para aktif mi 😂
GelmediSeninki kkayıtlı zaten