- 12,663
- 12,987
- 113
Açlıktan şekerli su yapıp içtim öyle bir ZorlukBende nezaketin direkt kendisiyim
Açlıktan şekerli su yapıp içtim öyle bir ZorlukBende nezaketin direkt kendisiyim
Baklavalar olmuş küp şekerAçlıktan şekerli su yapıp içtim öyle bir Zorluk
Aktif
Kardeşim öğlen yemeğinde biftek yerine şekerli su ictiysem bu sizin ayıbınız@Barrios şekerli su güzel mi
Azim-istikrar-çalışkanlık.Şu konuda 73 sayfa boyunca Ahmet'i izlerken dehşete kapıldım
Bende içicem güzelseKardeşim öğlen yemeğinde biftek yerine şekerli su ictiysem bu sizin ayıbınız
Kazansın kaybetsin zırnık çıkmaz ondan adamın verdiği emege yazıkŞu konuda 73 sayfa boyunca Ahmet'i izlerken dehşete kapıldım
İban at biftek ısmarlayakKardeşim öğlen yemeğinde biftek yerine şekerli su ictiysem bu sizin ayıbınız
Şu varlığın lafını etmeye gerek yok konıda kanka beKazansın kaybetsin zırnık çıkmaz ondan adamın verdiği emege yazık
Vali kebabı haftasıydı haniİban at biftek ısmarlayak
Tebrikler dağıtım olacak mi atamİban at biftek ısmarlayak
İlettimİban at biftek ısmarlayak
Biftek kaç para bilmiyorum kardeşim ona fbağlı @BarriosTebrikler dağıtım olacak mi atam
Seninki kkayıtlı zatenİlettim
Ucuz olsunda kotada bizede yer kalsin bari su bile bulamadik bugün içmek için puahaBiftek kaç para bilmiyorum kardeşim ona fbağlı @Barrios