Nolursun uyuma ben giderim işe senin yerine15 i ama ne zmn düşer o muamma 2 ye kadar bekler sonra yatarim
Nolursun uyuma ben giderim işe senin yerine15 i ama ne zmn düşer o muamma 2 ye kadar bekler sonra yatarim
Maden ocağında çalıyorum amaNolursun uyuma ben giderim işe senin yerine
FarketmezMaden ocağında çalıyorum ama
Taş lazımsa ben gelebilirimMaden ocağında çalıyorum ama
Son 3 devamTaş lazımsa ben gelebilirim
Evet foruma son 3Son 3 devam
🤬Evet foruma son 3
Fırıncının küreği yanmış derece düşüyor odun atın demişEvet foruma son 3
O fabrikayı kundaklarım artıkFırıncının küreği yanmış derece düşüyor odun atın demiş
Bir taraftan ypg bir taraftan pyd bir taraftan pkk bir taraftan fetoooo 🤣🤣🤣O fabrikayı kundaklarım artık
4 bir yandan kuşatılmış şehir gibiyimBir taraftan ypg bir taraftan pyd bir taraftan pkk bir taraftan fetoooo 🤣🤣🤣
Ders bitmedi gitti dedim loserse bakayım kan gövdeyi götürmüştür Merte yakalandık beyaz 🤣🤣🤣4 bir yandan kuşatılmış şehir gibiyim
Yaşanmaz bence kavga eden yasaklansın sorun kalkar ortadanKonuya bugün daimon gelmiş bugün bi kapanma yaşanır kardeşlerim
Kardeşim raporlayan etek giysin beYaşanmaz bence kavga eden yasaklansın sorun kalkar ortadan
Gece gene bi açılışa davetliyizYaşanmaz bence kavga eden yasaklansın sorun kalkar ortadan
Dün 5 dk içinde 5-6 tane rapor yedik bugünde 2-3 tane yedik 😂 valla anlamıyorum amaç neKardeşim raporlayan etek giysin be
Kim tarafındanGece gene bi açılışa davetliyiz