- 12,911
- 13,391
- 113
10 k bulmamız lazım ama formayı ikiye mi bölecez yoksa satacak miyizBi site aradı 10k yatırursan gs orjinal forması hediye ediyorum dedi beyaz
10 k bulmamız lazım ama formayı ikiye mi bölecez yoksa satacak miyizBi site aradı 10k yatırursan gs orjinal forması hediye ediyorum dedi beyaz
Bıdı bıdı bıdıTerbıyesızlesme istersen ahlak kuralları ıcınde konusamıyorsan aldıgın eğitimın eksıklıgı bu
Adama 300 yatırdım en son dedim yanlış kişiyi mi aradım diyor 😂 nerden biliyor başka sitelere olan yatırıkı ben onu anlamadım birde kupon yaptım diyor 1.90 oran kendim 10k bastım onuda sana vercem diyorBı bu eksikti
Gece 15i mi10 k bulmamız lazım ama formayı ikiye mi bölecez yoksa satacak miyiz
Kiralarız daha Karlı10 k bulmamız lazım ama formayı ikiye mi bölecez yoksa satacak miyiz
Esenyurttan mı aradılarAdama 300 yatırdım en son dedim yanlış kişiyi mi aradım diyor 😂 nerden biliyor başka sitelere olan yatırıkı ben onu anlamadım birde kupon yaptım diyor 1.90 oran kendim 10k bastım onuda sana vercem diyor
Meriçin max wini mi bu yoksa![]()
Naber len kaos adam yokluğumu hissettirmemişsin geneBıdı bıdı bıdı
Kardeşim yatırım metotları genellikle ortak havuz olduğu için yatırımları görüyorlar hatta hangi site e olduğunu bile. Bı keresinde havale yaptım bı siteye, 10 dk sonra başka siteye denedim baktım İban işim soy isim aynı. Dedim dur bunlara da talep vereyim. Baktım dedi bunyatiriminiz başka sitede onaylanmış bir daha böyle bişey yapmayınAdama 300 yatırdım en son dedim yanlış kişiyi mi aradım diyor 😂 nerden biliyor başka sitelere olan yatırıkı ben onu anlamadım birde kupon yaptım diyor 1.90 oran kendim 10k bastım onuda sana vercem diyor
Bizim dostlarımız fakirMeriçin max wini mi bu yoksa
Keşke şempaze kadar beynini kullansan en azından ağaca çıkıp meyve toplarsınBıdı bıdı bıdı
Salih’in olsa forumun yarısı roll yapardı su anMeriçin max wini mi bu yoksa
klasik metinNaber len kaos adam yokluğumu hissettirmemişsin gene
şu cümleden sonra ölmek istedim, sen haklısın metin şu iq ile savaşamam benKeşke şempaze kadar beynini kullansan en azından ağaca çıkıp meyve toplarsın
Tamam ben sonlandırıyorum tartışmayı şahsım adınaBöyle devam ederseniz konuda ki herkes banlanacak..
Reis tartışanları yasaklasan keşke biz normal sohbet ediyoruz sen böyle diyince yasaklanmamızı isteyenler olay öıkarmaya geliyor bilerekBöyle devam ederseniz konuda ki herkes banlanacak..
15 i ama ne zmn düşer o muamma 2 ye kadar bekler sonra yatarimGece 15i mi
Reis tam sınıfın yaramaz çocukları gibi olduk her gün tahtaya adımız yazılıyo 😅Forum huzurunu kaçıracak her türlü söylem yasaktır.. 🧐