- 18,515
- 16,838
- 113
Yok 4 maç min 1.4018 saat ferebt bekle yat sonra fb maçına girersin diye tahmin ediyordım
Yok 4 maç min 1.4018 saat ferebt bekle yat sonra fb maçına girersin diye tahmin ediyordım
Birde böyle şartı mı varYok 4 maç min 1.40
EvetBirde böyle şartı mı var
STUTTGART
Olum 1.5 rokete atsanız anında zaten 1.5 fb veriyordu 😂 1.60 3 maç sjsjshsh
17 sindeki basket maçlarına bi kupon çıkarayımSTUTTGART
Limit var orda yoksa atardımOlum 1.5 rokete atsanız anında zaten 1.5 fb veriyordu 😂 1.60 3 maç sjsjshsh
Eyvallah
Arkadan raporlayanlara herhalde para verilmemiştir zamanında ondan acı vardır
Aslında forumun en nezih konuauda çekemeyen çok şakayı bile rapor ediyor bakma burda 5-6 kişi sohber ediyoruz arkada 15 kişi bizi izliyor açık aramak içinBu konuya en sonunda kayyum atanacak
Ooooo paşam neredesin en son gaddar bıçağı takmaya geliyodu sana 🤣Bu konuya en sonunda kayyum atanacak
Kurallara uyalımArkadan raporlayanlara herhalde para verilmemiştir ondan acı vardır![]()
Ben öldü sanmıştım onuOoooo paşam neredesin en son gaddar bıçağı takmaya geliyodu sana 🤣
Başaramamış işini demek kiBen öldü sanmıştım onu
Çekememezlik değil kardeşim sizin birbiriniz ile olan maddi manevi muhabbetin karşıtlığı bu. Sizi rapor edende akıl aramak kadar mantıksız bişey mi var laAslında forumun en nezih konuauda çekemeyen çok şakayı bile rapor ediyor bakma burda 5-6 kişi sohber ediyoruz arkada 15 kişi bizi izliyor açık aramak için