- 2,816
- 1,836
- 113
Yok la ne parası ya bakamıyorum bi kac gundur foruma evde degilimPara atan yok demek istiyor heralde sjsjs
Yok la ne parası ya bakamıyorum bi kac gundur foruma evde degilimPara atan yok demek istiyor heralde sjsjs
Özelden sorulmak istersen wp no alman lazım onun alış ücreti de 3k kardeşim
Sabah günaydın gece iyi geceler ve gün içinde 3 hatır sorma dahil ful paket 3kÖzelden sorulmak istersen wp no alman lazım onun alış ücreti de 3k kardeşim
Ben geri gidiyorum 🤣Sabah günaydın gece iyi geceler ve gün içinde 3 hatır sorma dahil ful paket 3k
Rezillikİdrak eden kişi
Hayvanların arasındaymış gibi dolaşır insanların arasında
Bu gerçek mi 9 yaşındayım ve çok korkuyorumRezillik
Bizim olduğumuz yerde yalan olmazBu gerçek mi 9 yaşındayım ve çok korkuyorum
Eee kurt bu kışı da geçirdi şimdi siz naneyi yemediniz mi?Bizim olduğumuz yerde yalan olmaz
İntikam kışın ortasında hazırlandı zatenEee kurt bu kışı da geçirdi şimdi siz naneyi yemediniz mi?
Soğuması beklenmişti sadece ve soğudu kurt intikamını 10 yıl sonra almışta biraz aceleci davrandım demişİntikam kışın ortasında hazırlandı zaten
kurt pusuya düştüğünde nasıl kurtulacağını değil, nasıl intikam alacağını düşünür müşEee kurt bu kışı da geçirdi şimdi siz naneyi yemediniz mi?
Ulu kurtkurt pusuya düştüğünde nasıl kurtulacağını değil, nasıl intikam alacağını düşünür müş
Bu nasıl kurt beyazGece 12 den sonra ödeme ile 1k lazim
Bugün 13 nisan beywzGece 12 den sonra ödeme ile 1k lazim
Bilmiyorum başka bir ödeme bu gelecekBugün 13 nisan beywz
1k olsa sana %300 faizle verirdimBilmiyorum başka bir ödeme bu gelecek
O zmn 1k borçlanmam gerekecek ödemem icin1k olsa sana %300 faizle verirdim