- 13,210
- 13,667
- 113
KemalAhmet yada haşimdir sjsjss
KemalAhmet yada haşimdir sjsjss
Hakanı geçemez
Yok valla geçiyor şu an. Hakan'ın son zamanlarda ki performansı düşükHakanı geçemez
Hakan 105k çekim yaptı geçen o yğzden pek aktif değilYok valla geçiyor şu an. Hakan'ın son zamanlarda ki performansı düşük
ben ne alakaAteş olsan cürmü kadar yer yakarsın @selamsizsabahsiz
İnşallah kanını emdiği dostlarina ulaşmıştır. Gerçi o zmn bütün foruma ulaşması lazimHakan 105k çekim yaptı geçen o yğzden pek aktif değil
Selamsız sabahsız oda senin gibiben ne alaka
Ajahahajaİnşallah kanını emdiği dostlarina ulaşmıştır. Gerçi o zmn bütün foruma ulaşması lazim
Bana 3.750 atmıştıİnşallah kanını emdiği dostlarina ulaşmıştır. Gerçi o zmn bütün foruma ulaşması lazim
Hakan için büyük hakaret. Bu para için 15 gün günde 5 rol takip etmesi gerekirBana 3.750 atmıştı
Böyle bi şeye inandıysan Hakan'dan hala umudun var demektiensnsjsHakan için büyük hakaret. Bu para için 15 gün günde 5 rol takip etmesi gerekir
İnanmadım ama inanmak isterdimBöyle bi şeye inandıysan Hakan'dan hala umudun var demektiensnsjs
GünaydınGunaydin dostlar
Jaajajsjs sadece kadir inanırİnanmadım ama inanmak isterdim
Kardeşim burda kimse kimseyi özelden sormaz. Ortak toplanma alanina geleceksinHic yazan soran yok ak o kadar mesaimiz var 🤣
Para atan yok demek istiyor heralde sjsjsKardeşim burda kimse kimseyi özelden sormaz. Ortak toplanma alanina geleceksin
Özelden sorulmak istersen wp no alman lazım onun alış ücreti de 3k kardeşimHic yazan soran yok ak o kadar mesaimiz var 🤣