Ferdi ahlak şube operasyonunda yakalanmışBizim ödülleri dedim isim vermedim
Ferdi ahlak şube operasyonunda yakalanmışBizim ödülleri dedim isim vermedim
Borcunu odersen atarım 1k
Küfür direk garanti10 kişi yerine dedin yani sjsjsns
Kardeş beni niye etiketlemiyorsun, biz ekmek yemeyelim mi yani@Mrlbra @egehandro 2.30 a kadar betgite atın yatır çek yapın yarın 3 de 500 fb ekleyecek
MaalesefBorcunu odersen atarım 1k
Dkskkdjdkskkd ins sövmez açıkça dedim 1i 1,5 yapalım derken patlıcaz yoksa diye 😅10 kişi yerine dedin yani sjsjsns
Var mı 1.5 k kardeşimKardeş beni niye etiketlemiyorsun, biz ekmek yemeyelim mi yani
Gaddar olay çok farklı biliyon mu🤣Kardeş beni niye etiketlemiyorsun, biz ekmek yemeyelim mi yani
Elendin o zaman kardeşimMaalesef
Helalleşiriz yakında 😂Dkskkdjdkskkd ins sövmez açıkça dedim 1i 1,5 yapalım derken patlıcaz yoksa diye 😅
@Mrlbra beterin beteri varmış demi yat kalk şükret banaBorcunu odersen atarım 1k
Borcu yoktur ona ajajsjs@Mrlbra beterin beteri varmış demi yat kalk şükret bana
@Fterim1905 deli kardeşim kendisini Polonya'da zannediyor zeytinburnunda pilavcı tezgahı var arada mutlu olsun diye borcum var numarası yapıyorum@Mrlbra beterin beteri varmış demi yat kalk şükret bana
Kardeşim adam 1 den de vazgececek 😂Dkskkdjdkskkd ins sövmez açıkça dedim 1i 1,5 yapalım derken patlıcaz yoksa diye 😅
Bilmek istemiyorum artık kardeşim listedesinGaddar olay çok farklı biliyon mu🤣
Kıllığına 2.31 de yollarsa küfürden daha büyük bir zevk olur🤣Dkskkdjdkskkd ins sövmez açıkça dedim 1i 1,5 yapalım derken patlıcaz yoksa diye 😅
Niçin kardeşimVar mı 1.5 k kardeşim
Nfkskdkkde fark etmez ki ha biz kaybetmisiz ha o atmamış 😅Kardeşim adam 1 den de vazgececek 😂
Sonunda locaya girdikBilmek istemiyorum artık kardeşim listedesin
Betgitr içinNiçin kardeşim