120 ye 12 k 😂120 ye 4k olursa hemen göndereyim
120 ye 12 k 😂120 ye 4k olursa hemen göndereyim
Yarısı fast ücretine gider aq120 ye 4k olursa hemen göndereyim
Basanları sağolsun pardon başları sağolsun@ferdikadıoğlu terör şube operasyonunda kuyruk sokumundan yaralanıp hastaneye kaldırılmıştır LOSER’S konusu olarak başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz
Geçmiş olsun dağıtımı gelir mi ağabey@ferdikadıoğlu terör şube operasyonunda kuyruk sokumundan yaralanıp hastaneye kaldırılmıştır LOSER’S konusu olarak başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz
Büyük ihtimalle 820 Felan verirler geçmiş olsun bu aradaHe 770 teklif ettiler de muadilleri 800 SBM ye itiraz edecez tekrar araştırılsın diye
Parayı buldun mu bulmadın mı şimdi dost@butragueno 2 kuruş buldum profili düzelttim hemen sjjsjdjs
🤬Arkadaşlar kalbim bu aralar çok ağrıyor eğer ölürsem @Mrlbra ya borcum kaldı sadece onu ödeyin lütfen
BenDağıtımı yapacak kim var la mesela diyelim 20-25 kişiye dağıtım olacak bunu kim üstlenir
Akıllara gelen o tek isim Ferdiiiiii KadıoğluDağıtımı yapacak kim var la mesela diyelim 20-25 kişiye dağıtım olacak bunu kim üstlenir
Dün 5 kişiye dağıttım ben yaparımDağıtımı yapacak kim var la mesela diyelim 20-25 kişiye dağıtım olacak bunu kim üstlenir
Yapar mısın yani 20 kişiye tek tek
Kanka 20 kişiye ne yapıcam amkYapar mısın yani 20 kişiye tek tek
Lütfen bana yaptır ayağınin serçe parmağı olayımYapar mısın yani 20 kişiye tek tek
Bu nasıl bi odaklanmadır kral tebriks rksjdjParayı buldun mu bulmadın mı şimdi dost
Dağıtımcı para almıcakLütfen bana yaptır ayağınin serçe parmağı olayım
Twitter rt sarti da koy dostYapar mısın yani 20 kişiye tek tek
Dostunuzun işini görmek en büyük ödüldürDağıtımcı para almıcak