@Mrlbra diyeceksen memnun kalmadık geçen ölü balık gibiydi yeni mal mı geldiKaskocu yok ama pasif lazimza tavsiye verebilirim
@Mrlbra diyeceksen memnun kalmadık geçen ölü balık gibiydi yeni mal mı geldiKaskocu yok ama pasif lazimza tavsiye verebilirim
Dostum 1 kere fiyat verecekler kabul etmeyin 2. Verdiğindede de kabul etmeyin 3. Verdiğinde kabul edin yoksa mahkeme açılıyor iş çok uzarAvukatım var vekalet verdim tazminat davalarını o açacak da kasko ödemeyi ne zaman yapar
Piyasaya yeni düşmüş biri var@Mrlbra diyeceksen memnun kalmadık geçen ölü balık gibiydi yeni mal mı geldi
He 770 teklif ettiler de muadilleri 800 SBM ye itiraz edecez tekrar araştırılsın diyeDostum 1 kere fiyat verecekler kabul etmeyin 2. Verdiğindede de kabul etmeyin 3. Verdiğinde kabul edin yoksa mahkeme açılıyor iş çok uzar
Kim o hemen gelsinPiyasaya yeni düşmüş biri var
Cvb verıp alıntı yaptıgına gore senınde para suyunu cekmıs 😀Cebine 2 kuruş girmiş herhalde gülüşün değişmiş metonya
Nasıl kaza yaptın la amatörHe 770 teklif ettiler de muadilleri 800 SBM ye itiraz edecez tekrar araştırılsın diye
Ben yapmadım alkollü geldi pert ettiNasıl kaza yaptın la amatör
AğlıyorumFterime pandik attılar acile götürüyorum bir meyvesuyu parası at dedim
Şu an @egehandro da çıkışta direk sendeKim o hemen gelsin
Ahahaha götüm, vizyonsuz herif uzaaCvb verıp alıntı yaptıgına gore senınde para suyunu cekmıs 😀
Tmama kaskodan para gelince haber et birşey deniyecez 😂Ben yapmadım alkollü geldi pert etti
Deneyelim 🤣Tmama kaskodan para gelince haber et birşey deniyecez 😂
Pert kayıtlı şekilde gönderiyorumŞu an @egehandro da çıkışta direk sende
2 model üstünü alxaz 😂Deneyelim 🤣
En sonunda elimizde akülü kalmasın🤣2 model üstünü alxaz 😂
120 ye 4k olursa hemen göndereyimYarın gece 12 den sonrasi için 2k ya 4k veririm
Sen bana güven rahat ol 😂En sonunda elimizde akülü kalmasın🤣