- 22,539
- 11,664
- 113
Bu nasıl tespittir ağabeyKım kımı koparırsa konusu online 😀
Bu nasıl tespittir ağabeyKım kımı koparırsa konusu online 😀
Yoo değişiklik olsun dedim 150 k vurdum 100 ü altına 50k yı iphoneye gömdüm tertemiz böyle rksjfjwjjdFakirkenki zlatan fotosu gelmis o kadar mi kotu durumlar puahha
Ferdi fuhuş operasyonunda yakalanmış doğru muDoktor bende yazayım mı yoksa gaspa cikicam bi emeklinin maasi senin iki kelimene bakıyo
Metinle dost olmaHadi gönder bakalım bi 1k da dostluğumuz pekişsin metinim
Niye dmMetinle dost olma
Bilgisayarın menteşesi kırıldı benim bugün çok fena masraf cikicak gibiYoo değişiklik olsun dedim 150 k vurdum 100 ü altına 50k yı iphoneye gömdüm tertemiz böyle rksjfjwjjd
Ağabey ultisi de geldiyse dm kapat metinimBu nasıl tespittir ağabey
2gr çözer miBilgisayarın menteşesi kırıldı benim bugün çok fena masraf cikicak gibi
Kendisiyle muhabbeti kestim dost umarım öyledir amaFerdi fuhuş operasyonunda yakalanmış doğru mu
En guzeli burdaki saflar kumara geri verirdi bende dahil puhahaYoo değişiklik olsun dedim 150 k vurdum 100 ü altına 50k yı iphoneye gömdüm tertemiz böyle rksjfjwjjd
Zor dost2gr çözer mi
Allah aşkına altın dağıtımı yapYoo değişiklik olsun dedim 150 k vurdum 100 ü altına 50k yı iphoneye gömdüm tertemiz böyle rksjfjwjjd
Evet bende hep veriyom biliyon ilk defa mantıklı davrandımEn guzeli burdaki saflar kumara geri verirdi bende dahil puhaha
Yine ne yalan sıktın ferdicim doktoraDm iban yazar mısın dostum
Dostum dava açılacak önce avukat ile anlaştın mıKaskocu var mı ya araç perte çıkarıldı rayiç bedelini ne zaman öder bunlar
Fterime pandik attılar acile götürüyorum bir meyvesuyu parası at dedimYine ne yalan sıktın ferdicim doktora
Avukatım var vekalet verdim tazminat davalarını o açacak da kasko ödemeyi ne zaman yaparDostum dava açılacak önce avukat ile anlaştın mı
Kaskocu yok ama pasif lazimza tavsiye verebilirimKaskocu var mı ya araç perte çıkarıldı rayiç bedelini ne zaman öder bunlar
22.12Dostum dava açılacak önce avukat ile anlaştın mı