- 22,394
- 11,656
- 113
Bu işin raxonu bu. Kumardan gelecek paranın esamesi okunmaz o parayla hayal kurulmaz. Geldiği anda harcamazsan bir bakmışsın elde avuçta kalmamışKeşke bende görmeseydim hayattaki tüm şansımı boşuna kullanmış oldum
Bu işin raxonu bu. Kumardan gelecek paranın esamesi okunmaz o parayla hayal kurulmaz. Geldiği anda harcamazsan bir bakmışsın elde avuçta kalmamışKeşke bende görmeseydim hayattaki tüm şansımı boşuna kullanmış oldum
DogruBu işin raxonu bu. Kumardan gelecek paranın esamesi okunmaz o parayla hayal kurulmaz. Geldiği anda harcamazsan bir bakmışsın elde avuçta kalmamış
Refah seviyemiz yerlerde olduğu gibi ülkenin deneme bonus seviyeside yerlerde dostgüzel bir deneme bonusu yok mu fenerbahçenin voleybol maçını boş geçmeyelım
10000 yap 500 yatır 600 çek : DRefah seviyemiz yerlerde olduğu gibi ülkenin deneme bonus seviyeside yerlerde dost
Nabiyon dayiiiiRefah seviyemiz yerlerde olduğu gibi ülkenin deneme bonus seviyeside yerlerde dost
Leş atıyoruz canom senNabiyon dayiiii
Orası öyle ama büyük kayıp yaşayan ile küçük kayıp yaşayanın psikolojisi de aynı olmazBunun küçük büyük oyuncu ayrımı yok ki dostum. Kazandığın paraya göre oyuncusun. 1 m vursan yarın 2 için çabalarsın insanoğlu geneli konuşuyorum. 1 sene sana yetecek paran olsa bile bağımlılıktan dolayı gider aynı gün yatırır yine oynarsın. Değişmez fıtrat
Kazançtan kayıp ayrı cepten kayıp apayrıOrası öyle ama büyük kayıp yaşayan ile küçük kayıp yaşayanın psikolojisi de aynı olmaz
Ugrasmaca afa devamLeş atıyoruz canom sen
Sen uğrasıyorsan iyidir be dayı 🤣Ugrasmaca afa devam
Bol şans doktorPescara U19 maçı
İlk yarı 2.5 üst bekleniyor
Son 7 Dk 2-0
300k ver gorursun fitrati elimi surmem kumara puahhaBunun küçük büyük oyuncu ayrımı yok ki dostum. Kazandığın paraya göre oyuncusun. 1 m vursan yarın 2 için çabalarsın insanoğlu geneli konuşuyorum. 1 sene sana yetecek paran olsa bile bağımlılıktan dolayı gider aynı gün yatırır yine oynarsın. Değişmez fıtrat
bol şans reisPescara U19 maçı
İlk yarı 2.5 üst bekleniyor
Son 7 Dk 2-0
@DoktorX Bak böylede harbi adamlar var 300 k bulduğu anda topuk benim kardeşim puhahahha300k ver gorursun fitrati elimi surmem kumara puahha
Borcun var mı kanka banka şahıs vs300k ver gorursun fitrati elimi surmem kumara puahha
Yok dost onun hayalini süsleyen para 300 k puhahahahBorcun var mı kanka banka şahıs vs
Borcu yoksa çok güzel keşke benimde öyle olsa herkes benim gibi salak degilYok dost onun hayalini süsleyen para 300 k puhahahah