sapsap10Tahminleri alalım sizce bu kim
sapsap10Tahminleri alalım sizce bu kim
Ben bi sure uzaklasmaya karar verdim, gercek hayattaki islerime odaklandim, essegin aklina karpuz kabugu sey etmeyin lutfen 😅
Hal hatır sorduk aldışımız cevaba bak peki kolay gelsinBen bi sure uzaklasmaya karar verdim, gercek hayattaki islerime odaklandim, essegin aklina karpuz kabugu sey etmeyin lutfen 😅
Hayırlı geceler dostum iyiyiz çok şükür sen nasılsınHayırlı geceler dostlar keyifler nasıl
Bu mesaj beni çok kırdıEn iyisi Ferdiye borç verelim sjshsh
İyi geceler dost. Halimiz itten beter paşa gibi keyfimiz de yok zaten seni sormalıHayırlı geceler dostlar keyifler nasıl
As hayırlı geceler dostSelamın Aleyküm hayırlı geceler
Ve aleyküm selam dostumSelamın Aleyküm hayırlı geceler
Kumar oynamak dışında hicbirsey mutlu etmiyor üzülüyorum. Dün on numara hatunla takıldım, aklımda yeminle kuponlar var kcksmsksİyi geceler dost. Halimiz itten beter paşa gibi keyfimiz de yok zaten seni sormalı
Boşver hatunlar kumardan daha beter zatenKumar oynamak dışında hicbirsey mutlu etmiyor üzülüyorum. Dün on numara hatunla takıldım, aklımda yeminle kuponlar var kcksmsks
Gelecek kiUlan mal gibi baskete girdim
Blumenau 2. Çeyrek 17.5 üst oynadım
Son Kurşun
Teşekkürler, iyiden hallice efenim sizler nasilsiniz acep 😌Hal hatır sorduk aldışımız cevaba bak peki kolay gelsin
4 dk kala 19 olduUlan mal gibi baskete girdim
Blumenau 2. Çeyrek 17.5 üst oynadım
Son Kurşun