Seni de yoksaydim dünya kadar benden ödül aldın başka yerlerde neyseArada moralim bozukken bu yorumu açıp keyiflenicem
Geçmiş olsun dostumLose maalesef
Ya reis su alttaki imza cok gereksiz degil mi görüntü kirliği sayfanın yarısı bunla doluyorKaybedenler olarak toplansakta, birlikte daha cok mu kaybetsek? 😂😂
Ulan hesap dökümünü acsan Ben sana kaç katını atmisimdir yaptığın onca şeye rağmen seni affettim ben bundan sonra bana selam vermeSeni de yoksaydim dünya kadar benden ödül aldın başka yerlerde neyse
BbUlan hesap dökümünü acsan Ben sana kaç katını atmisimdir yaptığın onca şeye rağmen seni affettim ben bundan sonra bana selam verme
Dost nasil durdugunu goremiyorum, kotuyse kaldirayim uyardigin icin sag ol.Ya reis su alttaki imza cok gereksiz degil mi görüntü kirliği sayfanın yarısı bunla doluyor
Evet bana 2k attiUlan dferdi @ferdikadıoğlu gitmiş başka konularda akşam 2700 çekim yaptım 2200ünü dağıttım 500 bana kaldıbdiye hava atıyor 🤣 2200den burdan herhangi biri yararlandı mı
Niye özür dileyimÖzür dile @Mrlbra ekmek yenirde hak yenmez
Şimdi baya ideal eyv 😅Dost nasil durdugunu goremiyorum, kotuyse kaldirayim uyardigin icin sag ol.
Olmasin abi o da olmasin, kuponlar gelsinnnnnnnnnnnnnnnSağlık olsun
Tebrikler rolüm biter