- 22,435
- 23,079
- 113
Ulan dferdi @ferdikadıoğlu gitmiş başka konularda akşam 2700 çekim yaptım 2200ünü dağıttım 500 bana kaldıbdiye hava atıyor 🤣 2200den burdan herhangi biri yararlandı mı
Ayıp kardeşim yalan borcumuz mu varUlan dferdi @ferdikadıoğlu gitmiş başka konularda akşam 2700 çekim yaptım 2200ünü dağıttım 500 bana kaldıbdiye hava atıyor 🤣 2200den burdan herhangi biri yararlandı mı
Dağıttım dediği borçları kapatmıştır çoğuyla 2 kişiye 250₺ bir de sponsora 500₺ vermişUlan dferdi @ferdikadıoğlu gitmiş başka konularda akşam 2700 çekim yaptım 2200ünü dağıttım 500 bana kaldıbdiye hava atıyor 🤣 2200den burdan herhangi biri yararlandı mı
🚀Ulan dferdi @ferdikadıoğlu gitmiş başka konularda akşam 2700 çekim yaptım 2200ünü dağıttım 500 bana kaldıbdiye hava atıyor 🤣 2200den burdan herhangi biri yararlandı mı
PatladımUlan dferdi @ferdikadıoğlu gitmiş başka konularda akşam 2700 çekim yaptım 2200ünü dağıttım 500 bana kaldıbdiye hava atıyor 🤣 2200den burdan herhangi biri yararlandı mı
Yalan demedim burdan birine oldu mu dedimAyıp kardeşim yalan borcumuz mu var
Papara kartla yatır ben her ay öyle yapıyorumZiraat krediyi nasıl nakite cevirebilirim paycell e yatıramıyorum
Papara hesabım blokeli hacım baska sanal cüzdan var mı papara gibiPapara kartla yatır ben her ay öyle yapıyorum
@Ciqlett @cips @DubaiÇikolatası kardeşim bundan sonra abur cubura yatırım yokMlboro bu arkadaş rol ne oldu bilen duyan gören varmı 😅
Çok söyleniyordu beni seçtin diye biz gönderimi yaptık metinle yapmış ciklet sakız aldı sanırım gidip ?
Ekli dosyayı görüntüle 766126
Papara dan başkası bilmiyorum vallaPapara hesabım blokeli hacım baska sanal cüzdan var mı papara gibi
Yok kardeşim şöyle para mühim dil biz hani burda belki kazanır onlarda birine faydası dokunır diye yapıyoruz . Bu saatten sonra 5 elin parmağını geçmez rol vereceklerim ileride net yani anladım.@Ciqlett @cips @DubaiÇikolatası kardeşim bundan sonra abur cubura yatırım yok
Valla pek tanımam kendini cevap mi vermıyor mesajlaraYok kardeşim şöyle para mühim dil biz hani burda belki kazanır onlarda birine faydası dokunır diye yapıyoruz . Bu saatten sonra 5 elin parmağını geçmez rol vereceklerim ileride net yani anladım.
Forumda boyleleri daha cok cikar sasirmayinYok kardeşim şöyle para mühim dil biz hani burda belki kazanır onlarda birine faydası dokunır diye yapıyoruz . Bu saatten sonra 5 elin parmağını geçmez rol vereceklerim ileride net yani anladım.
Yok ya vermesin istemez kanka neyse ben kaçar işe gidicem sabah gelicem sonra kalkıp öğlen tekrar gidicem puff lanet mesailer var bu ara yarın akşam yaparız bişiler.Valla pek tanımam kendini cevap mi vermıyor mesajlara
Mesai iyidir kolay gelsinYok ya vermesin istemez kanka neyse ben kaçar işe gidicem sabah gelicem sonra kalkıp öğlen tekrar gidicem puff lanet mesailer var bu ara yarın akşam yaparız bişiler.
Saolasın dost hayırlı akşamlar herkeze.Mesai iyidir kolay gelsin
İy 0-1 ms 5-1 bittiHomburg 0-1 Offenbach
İy 2.5 üst salladım 4 oran
Muhtemelen 0-1 biter![]()
Bu da yeni moda olduMlboro bu arkadaş rol ne oldu bilen duyan gören varmı 😅
Çok söyleniyordu beni seçtin diye biz gönderimi yaptık metinle yapmış ciklet sakız aldı sanırım gidip ?
Ekli dosyayı görüntüle 766126