- 30,266
- 22,243
- 113
Boş yapma iban at rolüne felanda gelmemZinhar
Boş yapma iban at rolüne felanda gelmemZinhar
Eksik kalsin kedine mama al. Rolüme değil hiçbir konuma gelmeBoş yapma iban at rolüne felanda gelmem
Sen adam mısınAdam değil mi
UzaSen adam mısın
Yanlış konuşuyorsun bırader rollde senle beraber 3 kısı vardı forumdan çıktım cekım ıcın arkamdan atıp tutmuşsunEksik kalsin kedine mama al. Rolüme değil hiçbir konuma gelme
Değilsin demek ki
Çekim vermiş laaa adam o sırada görmemiştir neden cevap. VermesinEksik kalsin kedine mama al. Rolüme değil hiçbir konuma gelme
Uza nedemek
Doğru vardı ama zaten rol kuralları gereği ödül alamıyordu onlar, ne bir etkinlik açmışlar nede mesaj sayıları yeterliYanlış konuşuyorsun bırader rollde senle beraber 3 kısı vardı forumdan çıktım cekım ıcın arkamdan atıp tutmuşsun
Kaybol demek yaniUza nedemek
Ben bugun için demedim onu eski bir mevzuÇekim vermiş laaa adam o sırada görmemiştir neden cevap. Vermesin
Rollde öle bır kural yok reıs forum cekılısınde o kurallar ayrıca senı seçtim sen gelıp buraya sallamıssın arkamdan neyse bol şans sanaDoğru vardı ama zaten rol kuralları gereği ödül alamıyordu onlar, ne bir etkinlik açmışlar nede mesaj sayıları yeterli
Teşekkürler açıklama içinRollde öle bır kural yok reıs forum cekılısınde o kurallar ayrıca senı seçtim sen gelıp buraya sallamıssın arkamdan neyse bol şans sana
Anladım çocuk durumu anlattı zaten sende uzatma s.et at 250 metine barışınDoğru vardı ama zaten rol kuralları gereği ödül alamıyordu onlar, ne bir etkinlik açmışlar nede mesaj sayıları yeterli
Eski mevzular beni eskiye götürür parmak atanlar aklıma gelir banlanirim şimdi onlara soverkenBen bugun için demedim onu eski bir mevzu
La bırak mama al dıyor adam kendine laflara bak karakterini bellı ettıAnladım çocuk durumu anlattı zaten sende uzatma s.et at 250 metine barışın![]()
Kelimelerimizi Seçerek yapalım ozamanKaybol demek yani
Tamam 500 at ben arabuluculuk yapayımLa bırak mama al dıyor adam kendine laflara bak karakterini bellı ettı
Arabuluculuk ta iyi para var yeni trent meslekTamam 500 at ben arabuluculuk yapayım