- 22,435
- 23,079
- 113
Kalleş mi bunlarBu forumda 3-4 kişi var onlar kendilerini biliyorlar. Bugün itibarıiyle yağmurlu havada onlara su yok. Açacağım herhangi bir konuya yada role katılma hatasında bulunmazlar inşallah
Yalvarırım işim verBu forumda 3-4 kişi var onlar kendilerini biliyorlar. Bugün itibarıiyle yağmurlu havada onlara su yok. Açacağım herhangi bir konuya yada role katılma hatasında bulunmazlar inşallah
Ben yiğidim kardeş isim de veririm, metin, jackwilsheare, Nurullah, bu şahıslar yalnışlıklada olsa benim herhangi bir konuma, rolü me gelmesinlerYalvarırım işim ver
Teşekkür ederim çekirdeği söyledim çırak getiriyor artık seviyeli şekilde tartışmaya müsaade edilecek ancak forum huzurunu kaçıracak her türlü söylem yasaktırBen yiğidim kardeş isimde veririm. Bu saatten sonra metin, jackwilshear, Nurullah,
Ben yiğidim kardeş isim de veririm, metin, jackwilsheare, Nurullah, bu şahıslar yalnışlıklada olsa benim herhangi bir konuma, rolü me gelmesinler
Nankörlerle tartirsmam bileTeşekkür ederim çekirdeği söyledim çırak getiriyor artık seviyeli şekilde tartışmaya müsaade edilecek ancak forum huzurunu kaçıracak her türlü söylem yasaktır
bu dost kim ben tanımıyorum diye bana kafam iyiyken dm atmıstı yazmamıstım sjdjdndndn @Mrlbra @egehandroBen yiğidim kardeş isim de veririm, metin, jackwilsheare, Nurullah, bu şahıslar yalnışlıklada olsa benim herhangi bir konuma, rolü me gelmesinler
Anlamadımbu dost kim ben tanımıyorum diye bana kafam iyiyken dm atmıstı yazmamıstım sjdjdndndn @Mrlbra @egehandro
Benim multim sen bana da yazmamıştın sadece ona değilbu dost kim ben tanımıyorum diye bana kafam iyiyken dm atmıstı yazmamıstım sjdjdndndn @Mrlbra @egehandro
Bana da yazmadı halili kara listeye eklemeyi unuttukBenim multim sen bana da yazmamıştın sadece ona değil
demek ki iyi içmişizBenim multim sen bana da yazmamıştın sadece ona değil
ayda yılda bir oluyo o da işin cıkıyo robotcumBana da yazmadı halili kara listeye eklemeyi unuttuk
Bak bu arkadaşı da unutmuşumBana da yazmadı halili kara listeye eklemeyi unuttuk
ZenginlikBana da yazmadı halili kara listeye eklemeyi unuttuk
Sen miZenginlik