- 22,435
- 23,079
- 113
Kanka burda rol yapmayın sonra millet birinine giriyor lâDışarıdayım az işler var gelince yazıcam titretirim 2 kişi
Kanka burda rol yapmayın sonra millet birinine giriyor lâDışarıdayım az işler var gelince yazıcam titretirim 2 kişi
Merhabalar reis 🧐Sende zengin girişi yaptın
HmmmmDışarıdayım az işler var gelince yazıcam titretirim 2 kişi
Herkesi yanıypr belli ki multiMerhabalar reis 🧐
Tm kanka valla ben attım onlarda burda yapmışlar uyanınca gördüm keşke ayrı açsalardıKanka burda rol yapmayın sonra millet birinine giriyor lâ
Sinyal ölmez demi
Vatan bölünmezSinyal ölmez demi
Onlar rol yapmayı bilmez kanka lâ sokak kedilerine mama al litfenTm kanka valla ben attım onlarda burda yapmışlar uyanınca gördüm keşke ayrı açsalardı
En sevdiğim meyve portakalTm kanka valla ben attım onlarda burda yapmışlar uyanınca gördüm keşke ayrı açsalardı
PuahahahahaOnlar rol yapmayı bilmez kanka lâ sokak kedilerine mama al litfen
Boş yapma kardeşimOnlar rol yapmayı bilmez kanka lâ sokak kedilerine mama al litfen
Hepimiz ayrı konu açtık zaten dostum burda yapmadıkTm kanka valla ben attım onlarda burda yapmışlar uyanınca gördüm keşke ayrı açsalardı
Aleyküm selam fuhuş operasyonunda yakalandı oMerhaba arkadaşlar ✋ bi Sully kardeşimiz vardı akıbetini bilen duyan var mıdır.
Müebbet verdi başkanMerhaba arkadaşlar ✋ bi Sully kardeşimiz vardı akıbetini bilen duyan var mıdır.
Başkan ile teke tek attı kayıp eden forumdan gidecektiMerhaba arkadaşlar ✋ bi Sully kardeşimiz vardı akıbetini bilen duyan var mıdır.
Swigger olark takiliyorMerhaba arkadaşlar ✋ bi Sully kardeşimiz vardı akıbetini bilen duyan var mıdır.
Ssbah gördükBoş yapma kardeşim
KudurmaSsbah gördük
Kankan milleti söğüsleyip kaçtıSwigger olark takiliyor