Yok la o değil kgkfkdkdks flacson mudur nedir kuzenim beğenmiş bize çıkmışBu kim dost adam banlansa ne olur? 0 mesaj 0 tepkime
Yok la o değil kgkfkdkdks flacson mudur nedir kuzenim beğenmiş bize çıkmışBu kim dost adam banlansa ne olur? 0 mesaj 0 tepkime
Sanane salih uzaO olamaz Azaten dalga geçiyor 0 mesajla nasıl çekiliş acacak
Kanka küfür yok konuda artıkNe yatırımı la DubaiÇikolatası drogbanın parayı indirdi cebe aq bize atacaktı
Yemin ederim yasaklamırsın bu konudanSanane salih uza
Aksama kadar kaybetmeyin diye atmamis aksam atacakmisNe yatırımı la DubaiÇikolatası drogbanın parayı indirdi cebe aq bize atacaktı
Vah vah sapa bak 250tl la puuuuuu 50k basan adamsın sen laYok la o değil kgkfkdkdks flacson mudur nedir kuzenim beğenmiş bize çıkmış
AnlamazlarAksama kadar kaybetmeyin diye atmamis aksam atacakmis
Aynen beyazBugün kfür argo yazmayın beyaz 2 kere kapandı konu
Her dk 50k basabilsek ohooVah vah sapa bak 250tl la puuuuuu 50k basan adamsın sen la
Tamam beyazBugün kfür argo yazmayın beyaz 2 kere kapandı konu
Bir ara sesin çıkmıyordu o ara kesin basıyordunHer dk 50k basabilsek ohoo
Evet @Mrlbra ile beraber basıyorduk bjk ye sonra battıkBir ara sesin çıkmıyordu o ara kesin basıyordun
İnsanlar küfür için konuyu bekliyormui bari 24 saat geçseydi 😀Betosferin anasnı gtn s... 20k paraya çöktüler aq
Sabote ediliyoruz wjsjshsBirileri algı operasyonu yapıyo konuya
Buraya bakan yoktur diye icimi rahatlatim dedim 😀Kanka geçmiş olsun ama yalvarırım küfür etme şu konuda
Bütün gözler burada kanka 😅Buraya bakan yoktur diye icimi rahatlatim dedim 😀
Herkes burada asılBuraya bakan yoktur diye icimi rahatlatim dedim 😀