- 22,435
- 23,079
- 113
Kendi dmdir itiraf etmiştir kaybettim diye bu böyle dediğine göreLa dur adamın işi vardır gelir dagıtır
Kendi dmdir itiraf etmiştir kaybettim diye bu böyle dediğine göreLa dur adamın işi vardır gelir dagıtır
Kim la oAtılan ödülü yiyen kahpenin konusunu açıyorum bekleyin şimdi
Atıyorum paprarica teşekkür arz ederim
Kim la oAtılan ödülü yiyen kahpenin konusunu açıyorum bekleyin şimdi
Drogba dagıtır normalde işi cıkmıştırKendi dmdir itiraf etmiştir kaybettim diye bu böyle dediğine göre
Saol iyiyim sen nasılsınHoş buldum nasılsın
Yemiş parayı yemiş.parayi atadan @drogba6 rol sahibi parayı eritmistir aranızda halledin diyo.gece arlticakmis diyo😀😀alsın 300 u gotune soksun ama bu forumdada barinmasin milletin hakkını yiyen kahpeLa dur adamın işi vardır gelir dagıtır
O mu ki oğlum kim olduğu belli değişDrogba dagıtır normalde işi cıkmıştır
Reis info verdi kaybolduAtılan ödülü yiyen kahpenin konusunu açıyorum bekleyin şimdi
Kim oldugunuda soylesenYemiş parayı yemiş.parayi atadan @drogba6 rol sahibi parayı eritmistir aranızda halledin diyo.gece arlticakmis diyo😀😀alsın 300 u gotune soksun ama bu forumdada barinmasin milletin hakkını yiyen kahpe
Bende iyiyim çok teşekkür ederimSaol iyiyim sen nasılsın
Bi tek onun rolü vardı sabahO mu ki oğlum kim olduğu belli değiş
Parayı yiyen kim Toll sâhibi kimYemiş parayı yemiş.parayi atadan @drogba6 rol sahibi parayı eritmistir aranızda halledin diyo.gece arlticakmis diyo😀😀alsın 300 u gotune soksun ama bu forumdada barinmasin milletin hakkını yiyen kahpe
O çukulata kim isim değişmişÇikolata bence Dubai olanı ama.gunahi almayın bekleyin biraz
Onu biz tahmin etcez galibaParayı yiyen kim Toll sâhibi kim
Parayı yiyen veya yemeyen dubai, roll sahibi drogbaParayı yiyen kim Toll sâhibi kim
Dubai eskiden cips olan mıParayı yiyen veya yemeyen dubai, roll sahibi drogba