- 22,394
- 11,656
- 113
Kardeşim yazılı olmayan kural inşaat ustası fırıncı sanayici bunları teke tekte almak çok çok zor 🤣Bıde bunda fırın kuregı vardır
Kardeşim yazılı olmayan kural inşaat ustası fırıncı sanayici bunları teke tekte almak çok çok zor 🤣Bıde bunda fırın kuregı vardır
Bunu yaparsa @ferdikadıoğlu yapar@Mrlbra sol kulağını kesip dükkanını tarumar edip videolu gönderim yapan ilk kişiye helalinden 20k
Tövbe etmiş öyle söylediBunu yaparsa @ferdikadıoğlu yapar
Ferdinin tövbesi urganı görene kadardırTövbe etmiş öyle söyledi
50 lıraya yapar bu dedıklerını üzerıne bonus olarak dukkanı yakarTövbe etmiş öyle söyledi
10k bana at ben kulak kesip video atayım@Mrlbra sol kulağını kesip dükkanını tarumar edip videolu gönderim yapan ilk kişiye helalinden 20k
Kedinin tövbesi ciğeri görene kadarmış şapşapçımTövbe etmiş öyle söyledi
Dükkan yakımı olursa +20k videolu özür videosu yalvarmalı olursa +20k50 lıraya yapar bu dedıklerını üzerıne bonus olarak dukkanı yakar
Nasılsın ağabey10k bana at ben kulak kesip video atayım
Bu kadar paran varsa @Mrlbra 1 k at senden özür dilesin mınareye cıkıpDükkan yakımı olursa +20k videolu özür videosu yalvarmalı olursa +20k
Hocam yine kitabın ortasından konuştuKedinin tövbesi ciğeri görene kadarmış şapşapçım
Daha ben niye atıyom beyazBu kadar paran varsa @Mrlbra 1 k at senden özür dilesin mınareye cıkıp
Daimon olmasa kitabı en çıplak hâliyle konuşurduk da dost şartlar işteHocam yine kitabın ortasından konuştu
Kötü kadını gömmüşler tek mı yatıcam demısKedinin tövbesi ciğeri görene kadarmış şapşapçım
Biz o kitabı okuduk dost bırak okumayanlar utansın 🤣Daimon olmasa kitabı en çıplak hâliyle konuşurduk da dost şartlar işte
HAYATA GÖĞÜS GERMEYİ YANLIŞ ANLAMIŞ İNSANLAR VARKötü kadını gömmüşler tek mı yatıcam demıs