Yok işi sana vercem direkDm gel fiyatı kırarlar gören olursa
Yok işi sana vercem direkDm gel fiyatı kırarlar gören olursa
Salih bana yakın la Zonguldak'ta sigara için adam öldürüyorlar o iş kolay 🤣Yok işi sana vercem direk
Sılahla korkutma 50k dükkan dağıtma 40k öldurme olayına girmiyorum reıs cıkıs zor oluyorYok işi sana vercem direk
Çüş korkutma nasıl pahalı bu kadar🤣Sılahla korkutma 50k dükkan dağıtma 40k öldurme olayına girmiyorum reıs cıkıs zor oluyor
@Daimon arkadaş yeni çikti içerden burda tehdit ediyor ilk gündenSılahla korkutma 50k dükkan dağıtma 40k öldurme olayına girmiyorum reıs cıkıs zor oluyor
Dükkanı dağıtıp camlar kırılacak malzemeler çalınacak videolu ücret ne olurSalih bana yakın la Zonguldak'ta sigara için adam öldürüyorlar o iş kolay 🤣
O zaman 4 gün ban yemiyor 2 yıldan 6 yıla kadar hapis yiyor bırakta pahalı olsun 🤣Çüş korkutma nasıl pahalı bu kadar🤣
Pek korkucak tıp yok zorlar ondan 😀Çüş korkutma nasıl pahalı bu kadar🤣
Benim borçtan düşeriz onu 🤣🤣🤣Dükkanı dağıtıp camlar kırılacak malzemeler çalınacak videolu ücret ne olur
Ingaaa ıngaaaaa@Daimon arkadaş yeni çikti içerden burda tehdit ediyor ilk günden
Yazıklar olsun@Daimon arkadaş yeni çikti içerden burda tehdit ediyor ilk günden
2 dayak + abimden özür dilerim videosu da gelirse tamamen silerimBenim borçtan düşeriz onu 🤣🤣🤣
Korkutma ona değil onun cezası cenaze+dükkana saldırı@sapsap10 40k alayım korktu bu
Fırıncı adama dayak atmak çok zor ki Salihe el kalkmaz 🤣2 dayak + abimden özür dilerim videosu da gelirse tamamen silerim
Sılahla korkutma 50k dükkan dağıtma 40k öldurme olayına girmiyorum reıs cıkıs zor oluyor
Ohoooo başka tetikçiler lazımFırıncı adama dayak atmak çok zor ki Salihe el kalkmaz 🤣
Bıde bunda fırın kuregı vardırFırıncı adama dayak atmak çok zor ki Salihe el kalkmaz 🤣
4 gün daha mı reıs serıatın kestıgı parmak acımaz 😀
Selam kardeşimO işleri bıraktım bundan sonra bu forumda bir kişi ile dahi muhatap olmayacağım