Sinir sağlığını korumak istiyorsan kimseden büyük bekletilere girme. Burdan da biraz uzaklaşAna bacı küfürü hak eden insanlar var aşırı sinirliyim
Seç ne demek kardeşim belli değil mi zaten@Mrlbra Dost sen seç iki kişi buradan şans parası atalım
Beni sevdiğini söylüyordu dün görcez birazdan 😅Seç ne demek kardeşim belli değil mi zaten
Hileli mi@Mrlbra Dost sen seç iki kişi buradan şans parası atalım
Kendisi bana şans parası atmisti bu yuzden onun secmesini istiyorum iki kişiSeç ne demek kardeşim belli değil mi zaten
Ege sana görüldü atmıştı doğru muKendini de secebilirsin
Tabure ye çıktım Allah'a emanet olunBeni sevdiğini söylüyordu dün görcez birazdan 😅
Dogru 🤣Ege sana görüldü atmıştı doğru mu
DoğruEge sana görüldü atmıştı doğru mu
Egeye at birini o zaman buzlar erisin diğerini de gaddara atDogru 🤣
Adamdır yapar öyle şeylerKendisi bana şans parası atmisti bu yuzden onun secmesini istiyorum iki kişi
Sende selamımız işe yarıyor mu bakalım onda yaramadıDogru 🤣
Kendini secmeyecek kadar da asildirEgeye at birini o zaman buzlar erisin diğerini de gaddara at
Söyledim yukarda@Mrlbra kanka kendini de secebilirsin yaninda birini daha koy kendini secmezen iki kişi soyle bana 500er artik roll mu atarlar kendilerine mi kullanirlar kendileri bilir
Fark eden bi şey yok ki biz kazansak o da kazanmış olacakKendini secmeyecek kadar da asildir
Tamam dost @egehandro @Barrios atın iban bana dostlarEgeye at birini o zaman buzlar erisin diğerini de gaddara at