- 6,096
- 2,217
- 113
Gerçekten battık yani 😃Kasa yokki kanka
Gerçekten battık yani 😃Kasa yokki kanka
Şeklimiz yok olm şu an, ne kadar fakir varsa onlara hep güzellik yaptık geri dönüş alamıyoruz zengin iyidir zengin adamdır zuahhaBaşlasın roller 😅
TripŞeklimiz yok olm şu an, ne kadar fakir varsa onlara hep güzellik yaptık geri dönüş alamıyoruz zengin iyidir zengin adamdır zuahha
Neyse buda bir tecrübe artık doğru kişilere yatırm yapılır 😅Şeklimiz yok olm şu an, ne kadar fakir varsa onlara hep güzellik yaptık geri dönüş alamıyoruz zengin iyidir zengin adamdır zuahha
Seyit asla doğru yolu bulmaz sjjsjsNeyse buda bir tecrübe artık doğru kişilere yatırm yapılır 😅
Zamanla görcez 😅Seyit asla doğru yolu bulmaz sjjsjs
Çoktan unuturdum ben seni çoktan ah bu şarkıların gözü kör olsunparasızlıktan bitap düştüm
Bize dost lâzım çakal her yerde varTam olarak ne lazım 😅
Ekli dosyayı görüntüle 763940
Kardeşim benim be kardeşim. Ağanın eli tutulmaz sana rakam vermek sana hakarettirTam olarak ne lazım 😅
Ekli dosyayı görüntüle 763940
Durum kötü 😂Losers içi pasif var mı
Gerçek olsa da bu saatte kadar kalmazdi o para 😅Twitterda bulsum 😅😅
Gerçekle alakası yoktur Ekli dosyayı görüntüle 763943
Bizim ölümüz iş yapar şükür ama doğru diyon dkskkdNeyse buda bir tecrübe artık doğru kişilere yatırm yapılır 😅
Böyle şeyler söyleme bilader yasaklatırım seni konudanAçlıktan doğal olarak parasızlıktan karnıma taş bağladım
WhatsApp tan yazarım bu seferBöyle şeyler söyleme bilader yasaklatırım seni konudan