- 12,444
- 12,492
- 113
Söyledim ibanim kendisinde var dediŞu @butragueno 300k borcunu kapatalım o zaman
Söyledim ibanim kendisinde var dediŞu @butragueno 300k borcunu kapatalım o zaman
300 ibana atamam trc20 atsınSöyledim ibanim kendisinde var dedi
Keçiören urfa maçı 2.5 üst olur 1.80 temiz oran maç bitince alıntılar yine kazandırdık diye şovumuzu yaparızFark etmez 1 milyona kadar sorunsuz
1.70 tek maça basıp 90dj beklicek kasamız yok ki awKeçiören urfa maçı 2.5 üst olur 1.80 temiz oran maç bitince alıntılar yine kazandırdık diye şovumuzu yaparız
0-0 lık MacKeçiören urfa maçı 2.5 üst olur 1.80 temiz oran maç bitince alıntılar yine kazandırdık diye şovumuzu yaparız
Payı mi Urfa ms 2 bassın gelince hepsini atsın dedi. Avrupa kaynakli şikeli maç mis öyle dedi300 ibana atamam trc20 atsın
Urfa’da Avrupa bağlantısını nasıl bulmuşlar alPayı mi Urfa ms 2 bassın gelince hepsini atsın dedi. Avrupa kaynakli şikeli maç mis öyle dedi
Kardeşim senin uzmanlık alanin kadınlar. Sen anlamazsinUrfa’da Avrupa bağlantısını nasıl bulmuşlar al
Kardeşim duvara mı asalım ne yapalım cuma günü tekrar date var kız yazdı biraz önce cuma tekrar görüselim mi diyeKardeşim senin uzmanlık alanin kadınlar. Sen anlamazsin
Namazdan sonraya ayarla cuma tehlikeye girmesinKardeşim duvara mı asalım ne yapalım cuma günü tekrar date var kız yazdı biraz önce cuma tekrar görüselim mi diye
Tümbeti al geç la ama %20 veriyoBu arada yatırima frebet veren yer var mı uğursuz roket hariç
Kardeşim haklısın teşekkür ederim sende yengeyi al gelNamazdan sonraya ayarla cuma tehlikeye girmesin
%20 yi @Mrlbra da veriyor kardeşim yüksek lazımTümbeti al geç la ama %20 veriyo
Spin yarar mıBu arada yatırima frebet veren yer var mı uğursuz roket hariç
Olabilir dostumSpin yarar mı
Bakayım dostumBetgar al dost yüzde 50 veriyor
BETSAT'TA ANINDA FREE SPIN FIRSATIOlabilir dostum