- 31,262
- 28,841
- 113
Yani o lafın altında kalacağına tırın altında kalsaydı ferdi daha iyiydi tabi yine kendisi bilirTecrübe konuşuyor 🤣
Yani o lafın altında kalacağına tırın altında kalsaydı ferdi daha iyiydi tabi yine kendisi bilirTecrübe konuşuyor 🤣
Ben zaten biliyorum onu ki 😂Günaydın uyanda balığa çıkalım 🤣
Şerefsizliğin yağmur gibi yağdığı bu dönemde kuru kaldığın için sağol dostKUDRET SONSUZDUR
Kızın Bali tatilini planladık güzel kardeşim, sende gelsene dedi işler çok yoğun valla ayarlarsam neden olmasın dedimYaşandı mı kardeşim? @egehandro
![]()
ꜱᴏɴɢᴜ̈ʟ👻 on Instagram: "AJDJDHSJDJFHDJSJ #muharremi̇nce #ekremimamoğlu #keşfet #keşfetteyiz"
81K likes, 119 comments - kafamagore_dizi on April 6, 2025: "AJDJDHSJDJFHDJSJ #muharremi̇nce #ekremimamoğlu #keşfet #keşfetteyiz".www.instagram.com
Güzel kıvırmışsın lafı kardeşim tekrar gurur duydumKızın Bali tatilini planladık güzel kardeşim, sende gelsene dedi işler çok yoğun valla ayarlarsam neden olmasın dedim
Biz bu kafayla anca Mali’ye tatile gideriz egecimKızın Bali tatilini planladık güzel kardeşim, sende gelsene dedi işler çok yoğun valla ayarlarsam neden olmasın dedim
Sonuç olarak yurtdışı distin maçları canlı izlerizBiz bu kafayla anca Mali’ye tatile gideriz egecim
Serengetide hayatta kalabilirsek neden olmasın mantıklıSonuç olarak yurtdışı distin maçları canlı izleriz
WonnnnBABA PARASI DEĞİL PARA BABASI
Atasözü yanlış anlaşılma olmasın puahahWonnnn
Ben anladımAtasözü yanlış anlaşılma olmasın puahah
Ne kadar kazandık kardisimAtasözü yanlış anlaşılma olmasın puahah
Nasıl yazıldığımı bilmiyorum ki 12 tane sıfır var işte sonundaNe kadar kazandık kardisim
Ben biliyorum çok paraNasıl yazıldığımı bilmiyorum ki 12 tane sıfır var işte sonunda
Şu @butragueno 300k borcunu kapatalım o zamanBen biliyorum çok para
500 oldu ne 300üŞu @butragueno 300k borcunu kapatalım o zaman
Fark etmez 1 milyona kadar sorunsuz500 oldu ne 300ü